PROCURILA NAJVEĆA TAJNA ZADRUGE 2: Svađa u finalu bila je NAMEŠTENA! On je po cenu BATINA morao da ispriča ISTINU!
Luna Đogani u nervnom rastrojstvu, Foto: Printscreen Youtube

nije više mogao da ćuti

PROCURILA NAJVEĆA TAJNA ZADRUGE 2: Svađa u finalu bila je NAMEŠTENA! On je po cenu BATINA morao da ispriča ISTINU!

Osuo drvlje i kamenje po bivšim zadrugarima!

Objavljeno:

Vladimir Tomović diskvalifikovan je iz "Zadruge 2" kada je posle svađe udario Aleksandru Subotić, a sada je kao gost jedne emisije osuo drvlje i kamenje po bivšim zadrugarima.

n je spomenuo Lunu Đogani i Marka Miljkovića, ali nije se libio ni da pomene Kristijana Golubovića, kao i Davida Dragojevića.

foto: Printscreen

Ne znam što bih ja odgovarao o Luni i Marku, oni mene u životu nisu komentarisali. Imam ja svoj stav o njima kao paru, kao i o njima pojedinačno, ali oni mene nisu komentarisali. "Zadrugu 1" nisam pratio ne znam šta su tamo radili. Ono što je Luna uradila u "Zadruzi 1" to je katastrofa, bila je sa čovekom koji je oženjen. Ako sudim o njoj po "Zadruzi 2", ona se pokazivala kao neko ko je za Slobom lud dok sam ja bio unutra. Mene samo zanima kako je ona bila za Slobom luda, a ispostavilo se da je napolju bila sa Gastozom, to mi je jasno. Nije bila najgora u "Zadruzi 2", mislim samo da je bila pogubljena. Ali ove priče koje se vezuju za nju nisu dobre. Možda je dobra, možda nije, nije na meni da sudim. Ona je bila sva pogubljena, kao nesrećno pile, tražila se u svemu tome, vukla je velike repove prošlosti, kao ja sada. Mislim da je između Lune i Marka svađa pred finale napravljena namerno", naveo je Vladimir.

foto: Sonja Spasić

David mi je pretio, skakao, da će da napravi šou, ja se zahvaljujem obezbeđenju koje me je spasilo od Davida, evakuisan sam na vreme. Ne plašim se nikoga, pa ni Davida. On je o meni posle pričao sve lepo", istakao je Tomović.

Budući da je Stanija bila bliska sa Kristijanom Golubovićem, a kasnije sa Vladimirom, Crnogorac je prokomentarisao i njihov odnos.

Kristijan je mene ničim izazvan provocirao, ja sam mu samo vratio, on mene ne dira, ja njega ne diram. Ja se neću povući kad je istina u pitanju. Ne stidim se ničega, mogu da dobijem batine, ali ću iza svojih stavova uvek da stojim", zaključio je Vladimir.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.