BOJANA JE OTIŠLA SA HEPIJA, A NA NJENO MESTO JE DOŠLA STARLETA: Ona će od sada voditi popularne emisije!
Bojana Ristivojević, Foto: Nemanja Nikolić

stigla zamena!

BOJANA JE OTIŠLA SA HEPIJA, A NA NJENO MESTO JE DOŠLA STARLETA: Ona će od sada voditi popularne emisije!

U potpunosti će je zameniti

Objavljeno:

Nedavno je javnost u Srbiji saznala da je Bojana Ristivojević dala otkaz na televiziji "Hepi" , a po svemu sudeći, njena zamena je već stigla.

foto: Printscreen Instagram

Naime, nova voditeljka najpopularnijih emisija na ovoj televiziji biće Tamara Đurić.

Kako izvor blizak produkciji navodi za medije, Tamara će u potpunosti zameniti voditeljku Bojanu i vodiće sve emisije koje je nekada popularna voditeljka radila.

"Tamara je već bila na razgovoru i načelno su postigli dogovor, ostaje samo da krenu probna snimanja da bi se novopečena voditeljka malo ispraksala. Njoj ovo neće teško pasti jer je Tamara veoma inteligentna i brzo se uklapa u date situacije, a i retorički je vrlo sposobna. Čelnicima televizije je ona delovala najbolja za tako nešto i odmah su kontaktirali sa njom. Tamara je neko vreme razmišljala, ali je ponuda bila više nego isplativa i prihvatila je njihov predlog. Sada je ostalo samo da utanače datum početka rada i emitovanja emisija", tvrdi izvor za medije.

Tamara je povodom ove situacije kratko rekla da o tome ne može da priča, ali je potvrdila da pregovara sa "Hepijem" o eventualnom angažmanu.

"Tačno je, bila sam na razgovoru, a što se tiče vašeg pitanja vezanog za vođenje emisija i ostalo, mogu da vam kažem samo da detalje ne mogu da iznosim zasad", rekla je Đurićeva za "Srpski telegraf."

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.