FILIP MIJATOV UPUTIO IZVINJENJE KARIĆIMA! Osman mu SINA NE OPRAŠTA! Rasplet najavljen u Zadruzi 3!
Filip Mijatov i Karići, Foto: Printscreen/ Instagram/ filip_mijatov, Printscreen/ Instagram/ karic_osman

HAOS TEK PREDSTOJI

FILIP MIJATOV UPUTIO IZVINJENJE KARIĆIMA! Osman mu SINA NE OPRAŠTA! Rasplet najavljen u Zadruzi 3!

Rat na Instagramu između Karica i Filipa Mijatova ne jenjava

Objavljeno:

Tek se završila druga sezona rijaliti programa "Zadruga", a već se šuška ko će biti učesnik treće sezone.

Jedan od budućih učesnika koji je potvrdio svoj ulazak u Belu kuću je Stefan Karić. Već su počele da se prave stranice podrške na društvenim mrežama. Svojim atraktivnim izgledom već je osvojio srca mnogobrojnih obožavateljki. Njega su povezivali i sa Lunom Đogani i sa Kristinom Kijom Kockar, a šuškanja su se podgrajala kada se našao u Kijinom društvu na njenoj rođendanskoj proslavi. Poznato je da je njegov otac Osman Karić pružao podršku Aleksandri Subotić tokom druge sezone rijalitija.

foto: Printscreen Instagram

Osoba koja je privukla ogromnu pažnju javnosti je Filip Mijatov koji je dovođen u vezu sa Anom Korać. Naime, on je tvrdio da su njih dvoje bili intimni i da joj je on plaćao mnogobrojne plastične operacije, dok je Ana to demantovala pričom da su bili samo prijatelji.

Jednom prilikom je osvanula prepiska između Osmana i Mijatova u kojoj ga Filip pozdravlja i govori kako lično poznaje Stefana. Tada je bila glavna tema u Zadruzi odnos Mijatova i Koraćeve i to da li će Filip ući u Imaginarijum. Poslušajte taj razgovor:

Međutim, došlo je do potpunog preokreta u ovom odnosu. Ovoga puta Filip se na svom Instagram profilu oglasio povodom Karićevog ulaska u Zadrugu gde je izneo niz ozbiljnih optužbi upućenih Stefanu i njegovom ocu.

foto: Printscreen/ Instagram/ filip_mijatov

- Da li ste znali da se Stefan Karić rodio sa Hepatitisom C? Da li ste znali da je Osman Karić bio najgori narkoman devedesetih i da niko nije hteo da se pozdravi sa njim? Da je sve drugare prevario za heroin. Da li ste znali da Osman Karić ima AIDS?

foto: Printscreen/ Instagram/ filip_mijatov

- Zato molim lepo sve one koje su imale s*ks sa njima bez kondoma da se testiraju. Ovo nije prazna priča, ovo je upozorenje. Hvala lepo. Ne dozvolite da se bolesti šire.

foto: Printscreen/ Instagram/ filip_mijatov

- Zašto mene psujete u DM? Upozoravam devojke da se bolesti ne bi širile. Stefan Karić ulazi u Zadrugu 3 i dobiće veliku popularnost i devojke na izvol'te. Tako da ako imate s*ks sa njim obavezno kondom.

Oglasio se i Stefanov otac koji je odgovorio na ove teške optužbe na svom Instagram profilu.

Saga se nastavila sa odgovorom Osmana Karića, koji je stao u zaštitu svog sina.

foto: Printscreen Instagram

Potom je Filip obrisao sve objave sa svog Instagram profila upućenih porodici Karić. Pratioci na društvenim mrežama su komentarisali da se uplašio i da se zato povukao iz ovog sukoba.

Sada, nekoliko dana nakon ovog incidenta, Filip Mijatov je promenio ploču i rešio da se izvini. Na svom Instagram profilu je objavio celo izvinjenje a Osman je podelio objavu.

foto: Printscreen Instagram

- Izvinjavam se javno porodici Karić za uvrede koje sam izneo. Bio sam besan kada sam saznao da me je ismevao na njegovom Instagram profilu. Izvinjenje ću javno da iznesem na RTV Pink-u. Ja stvarno ne znam šta oni imaju i da li imaju bilo šta. Javno izvinjenje će biti izneto u Zadruzi 3. -

Međutim, izgleda da otac budućeg učesnika rijalitija "Zadruga 3" ne može da pređe preko teških optužbi i prozivki Filipu Mijatovu.

foto: Printscreen

Čini se da ćemo od septembra na malim ekranima gledati pravu špansku seriju, a da li će do pomirenja doći, pokazaće vreme.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.