MARKO PRE STANIJE JURIO POZNATU PEVAČICU: Preko nje hteo PO SVAKU CENU da postane poznat!
Stanija Dobrojević, Marko Marković, Foto: Printscreen/ Instagram/ stanijadobrojevic

ŽELI DEČKO POPULARNOST

MARKO PRE STANIJE JURIO POZNATU PEVAČICU: Preko nje hteo PO SVAKU CENU da postane poznat!

Stanijin mali baš voli poznate cice

Objavljeno:

Marko Marković je pre nego što je postao učesnik rijalitija javnosti bio poznat zbog video-klipa koji je snimio sa zvezdom "Granda".

Crnogorac se u početku lepo ponašao i Aleksandra Mladenović je imala visoko mišljenje o njemu, čak ga je svuda i javno hvalila sve do trenutka kada je shvatila da on želi nešto više od drugarstva.

foto: Printscreen

- Marko je na setu zaista u početku bio disciplinovan i krajnje profesionalan. Da je lep, to niko ne može da ospori, ali je i veoma isfoliran i nabeđen, pravi kompleksaš. Aleksandra to nije primećivala jer joj je bilo bitno samo da spot odrade kako treba. Međutim, nakon što se posao završio, Marko je počeo da muva Aleksandru - kaže izvor i dodaje da je iskompleksiran.

foto: Damir Dervišagić

Marko je nekoliko puta sa Aleksandrom popio piće, a onda je počeo da bude naporan.

- Želeo je da je prati na nastupima i na nekim proslavama ne bi li upoznao još neku javnu ličnost. Bukvalno je hteo da preko Mladenovićke i navodne veze sa njom izađe iz anonimnosti. Kada je Aleksandra to shvatila, odmah mu je stavila do znanja da nije u redu to što radi i da ne želi više da se viđaju - zaključuje izvor.

Bonus video

KAD SU LUNU PRVI PUT IZVELI NA SCENU NIJE BILA NI DO STOLA! Sad se već uzvezdila?! Naređuje i najrođenijima, a tek da čujete čije pesme PEVA U KOLIMA!

(Espreso.co.rs/ S. Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.