LUNA I MARKO RADE NA BEBI: Marko i ja se NE ŠTITIMO, pauziraću MUZIČKU KARIJERU!
Luna i Marko su zaljubljeniji nego ikad, Foto: Nemanja Nikolić

PREPUSTILI SE

LUNA I MARKO RADE NA BEBI: Marko i ja se NE ŠTITIMO, pauziraću MUZIČKU KARIJERU!

Postoji mogućnost da blogerka ostane u drugom stanju

Objavljeno:

Luna Đogani i Marko Miljković trenutno uživaju na odmoru u Egiptu!

Kako je Luna za Srpski telegraf otkrila, njih dvoje se divno provode, svakodnevo upoznaju jedno drugo sve više, ali pričaju i o ozbiljnim temama i zajedničkom životu.

foto: Printscreen/ Instagram/ luna_djogani

- Zaista sam presrećna, Marko i ja se baš lepo slažemo, ako mi veruješ, nijednom se nismo posvađali (smeh). Znam da su ljudi navikli da ja stalno nešto kontriram, ali zaista sada nema potrebe za tim. Marko je jako pažljiv prema meni i tretira me kao princezu. Ovo mi je zasad najbolje letovanje u životu - kaže Luna i dodaje da ne može da zamisli dan bez svog dečka.

- Imam utisak da smo ceo život zajedno, on je pravi dečko za mene. Zreo je i zna kako sa mnom da se ponaša, ma presladak mi je. Svaki dan ovde u Egiptu je za nas nova avantura, da li mi verujete da mi fali i kad ode da se kupa - iskrena je blogerka.

foto: Sonja Spasić

Luna i Marko su trenutno zaljubljeniji nego ikada, a postoji mogućnost da blogerka ostane u drugom stanju!

- Iskreno, toliko nam je lepo i toliko smo se prepustili jedno drugom, da ne mislimo ni o čemu, niti se štitimo. Radimo šta hoćemo bez ustezanja i razmišljanja. Ako zatrudnim, pauziraću muzičku karijeru, nema ničeg bitnijeg od porodice i deteta. Sve drugo može da čeka. Marko i ja se volimo, tako da, kada bi se to desilo, bila bih najsrećnija žena na svetu. Posao nigde neće pobeći, znate dobro da je meni ljubav na prvom mestu - rekla nam je blogerka.

Bonus video

ESPRESO INTERVJU: Ljuba Pantović

(Espreso.co.rs/ S. Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.