DEČKO JE KOMPLEKSAŠ, NJEGOVE PRETNJE SU MI SMEŠNE: Marko ZABRANIO Luni da se druži s Gastozom, a on ga PONIZIO!
Luna, Marko i Gastoz, Foto: Damir Dervišagić, Stefan Jokić, Nemanja Nikolić

tek je počelo

DEČKO JE KOMPLEKSAŠ, NJEGOVE PRETNJE SU MI SMEŠNE: Marko ZABRANIO Luni da se druži s Gastozom, a on ga PONIZIO!

Marko Miljković je nakon Luninog priznanja da je sa Nenadom imala nešto više od prijateljstva, blogerki zabranio da se druži sa njim

Objavljeno:

Veza Marka Miljkovića i Lune Đogani u rijalitiju bila je burna i puna svađa, a čest razlog njihovih rasprava bio je i Nenad Marinković Gastoz. Očigledno je bilo da izmedju njega Miljkovića postoji neka netrpeljivost.

foto: Printscreen

Prisetimo se koliko je mnoge šokiralo Lunino priznanje da je bila intimna sa Nenadom, jer je do tada tvrdila da njega smatra jednim od najboljih i najiskrenih prijatelja. Marko je tada Đoganijevoj rekao da ako planira da nastave vezu nakon rijalitija, sa Gastozom neće moći da se druži.

Miljković je priznao da su on i Luna obavili ozbiljan razgovor povodom toga.

foto: Printscreen

"Ne vidim šta je tu čudno, oni očigledno nisu bili samo drugovi i sasvim je normalno da joj branim sada da se viđa sa njim. Ma, ne da se viđa samo, oni ne treba ni da se čuju, niti imaju o čemu da pričaju. Luna i ja smo baš jedno veče pričali o tome i ona se slaže sa mojim stavom. Pošto ne bi ni ona volela da se ja viđam sa mojom bivšom", rekao je Marko i dodao:

"Nemam ništa protiv Gastoza lično, ali svakako me ne interesuje šta on misli o tome što sam Luni zabranio da se druže. Neka misli šta hoće, što bi se ona viđala sa bivšim dečkom, a ja klimao glavom, nikada. Nadam se da je Gastoz razumeo moje reči."

foto: Filip Plavčić

Nakon ovih Markovih pretnji pozvali smo i Gastoza kako bi saznali šta on misli o tome i da li se možda sa blogerkom tajno sastao ili čuo. Nenad je za Rijaliti bio iskren i veoma iznenađen Markovim postupcima.

foto: Printscreen

"Markove pretnje su mi smešne. Pretnja u mom životu niti će da postoji niti je postojala. On može Luni da brani šta hoće i da njoj postavlja neke uslove, a meni ne može ništa", rekao je besno Nenad i dodao:

"Dečko je kompleksaš, ja Lunu gotivim. To što je on njoj nešto zabranio, ja sam to pustio da ide svojim tokom, ja radim ono što mislim da treba i uvek ću tako raditi. Kao i kada sam joj čestitao pobedu, to sam uradio iskreno, a ona je bila skroz povučena, videlo se da joj je branio i da odgovori nisu u njenom fazonu. Vreme će sve pokazati, pa će tako i Luna s vremenom videti ko je ko, ko joj je prijatelj, a ko ne."

foto: Printscreen

Bonus video

(Espreso.co.rs/ Rijaliti magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.