PRSTEN NA LJUBINOJ RUCI JE POKLON OD DRUGOG MUŠKARCA: Pantovićeva otkrila DA LI SE UDAJE za Švedsku!
Ljuba Pantović, Foto: Printscreen Youtube

NIJE TO ŠTO MISLITE

PRSTEN NA LJUBINOJ RUCI JE POKLON OD DRUGOG MUŠKARCA: Pantovićeva otkrila DA LI SE UDAJE za Švedsku!

Svi su odmah posmislili da Ljuba staje na ludi kamen

Objavljeno:

Ljuba Pantović već dugo je u vezi sa izvesnim Mirkom, koga su svi u rijalitiju zvali "Švedska". Međutim, kada je na bilderkinoj ruci zasijao prsten, mnogi su odmah pomislili da se majka Aleksandre Subotić udaje za dugogodišnjeg partera.

foto: Printscreen Youtube

- Pa, nećemo (da otkrivamo da li je pala veridba). Onda biste se zbunili šta radi drugi prsten na ruci - nastavila je da intrigira Ljuba u Zadruga - Narod pita, nakon što je napomenula da je prsten za koji se sumnja da je verenički, ranije objavila na društvenim mrežama uz poruku: "Mislite o tome".

foto: Printscreen/ Instagram/ ifbb_pro_ljuba_pantovic

- Ovo je prsten koji sam ja dobila na početku svoje fitnes karijere od Sakiba Kurtovića, koji je organizovao Međunarodni turnir. To je bio moj prvi Međunarodni turnir u bodi fitnesu. Kad je on meni prišao i rekao da za nagradu ima prstenje i da smatra da ću ja pobediti, da ću biti veliki šampion, svetski šampion... To se sve obistinilo i ja otkad sam dobila taj prsten - nikad ga ne skidam - ispričala je ona, pak, priču o drugom prstenu.

foto: Printscreen Youtube

- Uzela sam sve na svetu. Pozdravljam Sakiba iz Bihaća jer je verovao u mene - dodala je Ljuba, ali navode o veridbi i svadbi nije želela da komentariše.

Bonus video

ESPRESO INTERVJU: Branislav Radonić Brendon

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.