ODNOS S MAJKOM NA STAKLENIM NOGAMA: Maja otkrila ko je posredovao u pomirenju, evo KOJE SU ŠANSE DA OPSTANU ZAJEDNO
Maja Marinković, Foto: Printscreen

izdaju od nje je već doživela

ODNOS S MAJKOM NA STAKLENIM NOGAMA: Maja otkrila ko je posredovao u pomirenju, evo KOJE SU ŠANSE DA OPSTANU ZAJEDNO

Marinkovićevoj oca niko ne može zameniti!

Objavljeno: 21:38h

Maja Marinković tokom učešća u "Zadruzi" pominjala je samo svog oca, a sada je prvi put progovorila o majci, pa priznala i da se ona javila kako bi se pomirile.

Izgladile smo odnos, smatram da svako dete treba da ima oba roditelja i da je u super odnosima sa njima, ukoliko je to moguće. Još uvek mi ta tema izazove emocije. Sada smo okej. Neću nikada zaboraviti da nije bila pored mene u najtežim trenucima", rekla je Maja za Pink, a onda je otkrila da li joj je majka zamerila na ponašanju u rijalitiju:

foto: Sonja Spasić

Nije ona tu bila, tako da nema pravo ni da mi zamera ništa. Nisam ja imala greške generalno. Imala sam samo tu jednu grešku, ali ja sam bila iskrena i tako i postupila. Čujemo se nas dve, baš idemo na masažu u jedan spa centar za par dana. Volela bih da opstanemo, da se ne svađamo", pričala je Marinkovićeva, a onda smo je upitali šta bi majka mogla da uradi da pogorša dobar odnos koji je još uvek svež.

Mene više ništa ne može da iznenadi, ona gubi ako uradi nešto loše. Izdaju sam već od nje doživela. Ipak je ona imala želju da se nađemo i da popričamo, pomogao je tu i njen dečko. Drago mi je što ima tako dobrog čoveka pored sebe, koji može da utiče na nju", završila je bivša zadrugarka.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.