ALEKSANDRA SUBOTIĆ SPREMNA ZA OPERACIJU: Zadrugarka sva PREPLAŠENA stigla na KLINIKU, a Davidu je poručila JEDNO!
Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić odlučila se za veliki korak, Foto: Printscreen

nije joj svejedno!

ALEKSANDRA SUBOTIĆ SPREMNA ZA OPERACIJU: Zadrugarka sva PREPLAŠENA stigla na KLINIKU, a Davidu je poručila JEDNO!

Zbog Davida je uradila silikone, a sad je odlučila da ih smanji

Objavljeno:

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić odlučila se za veliki korak u svom životu, nakon prvobitnog estetskog zahvata koji joj je, kako ona tvrdi, doneo mnogo nevolja. Subotićeva je poznata po svom bujnom poprsju, kao i priči da je njen bivši verenik David Dragojević bio jedan od razloga zbog kog se zadrugarka odlučila da tako veliki broj kubika u grudima, ali svemu tome došao je kraj.

foto: Instagram

U ranim jutarnjim satima Aleksandra se dovezla u prisustvu drugarice na jednu beogradsku kliniku. Vidno usplahirena.

- Iskreno, bila sam skroz opuštena, bila sam u bioskopu, ali nisam mogla da zaspim do četiri ujutru i hvata me trema sada... Zato što sam prvi put uradila nepromišljeno - nisam razmišljala, nekako je bilo pošto-poto samo to da uradim. Nisam razmišljala ni o zdravlju, bolela me je kičma, smatram da je to previše i ne priliči mi. Ne sviđa mi se, smatram da su grudi degutantne - započela je priču bivša učesnica "Zadruge 2".

foto: Printscreen Youtube

Kako je Dragojević bio jedan od razloga zbog kog se odlučila na velike grudi, upitali smo je da li je ovo osveta, budući da ju je javno prevario sa Anom Korać tokom trajanja rijalitija ,,Zadruga 2".

- Ma, on ima svoju devojku, pa neka mu se sveti. On je rekao da voli velike grudi, a sad radim ono što se meni sviđa - bila je odlučna Subotićeva.

foto: Printscreen Youtube, Printscreen Instagram

Jedna od najatraktivnijih takmičarki Bele kuće ima veliki broj fanova iza sebe, a kako među njima ima dosta devojaka koje bi želele da liče na Aleksandru, upitali smo je šta bi im poručila pre nego što se odluče na neku estetsku intervenciju.

- Nek razmisle o svemu pre nego što urade, i da svaku operaciju urade zbog sebe, da sebi budu lepe. Možda i treba poslušati svoje bližnje. Ljuba me je podržala i ona smatra da mi ovo ne treba, nije bila za tu operaciju prvi put kad sam uradila i smatram da je trebalo da je poslušam - ispričala je Aleksandra.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.