U RIJALITIJU SU KRVAVE PARE I  VELIKE POSLEDICE, ALI SAM OSTVARILA CILJ: Ljuba Pantović kakvu dosad NISTE VIDELI!
Ljuba Pantović u razgovoru za Espreso, Foto: Printscreen

ESPRESO INTERVJU

U RIJALITIJU SU KRVAVE PARE I VELIKE POSLEDICE, ALI SAM OSTVARILA CILJ: Ljuba Pantović kakvu dosad NISTE VIDELI!

Veliki intervju s Ljubom Pantović

Objavljeno:

Ljuba Pantović, učesnica Zadruge 2, vicešampion sveta u fitnesu i majka Aleksandre Subotić, bila je gost redakcije portala Espreso i tom prilikom je nikad otvorenije pričala o najintimnijim stvarima.

Ljuba nam je između ostalog otkrila s kojim je ciljem ušla u Zadrugu i da li ga je ostvarila:

foto: Printscreen

- Ja ulazim unutra ista kakva sam napolju i izvršavam zadatke koje sam sama sebi nametnula. Ja nisam sebi nametnula da budem omiljena u narodu. Ja sam sebi ovaj put nametnula da vratim svoje dete, da joj dokažem da joj nisam neprijatelj, da joj dokažem da šta god ja pričala i koliko god to ružno zvučalo i da je napadam, da sam ja u pravu, da to ne radim bez veze. i naravno, ušla sam tamo iz dobro znanog razloga - finansijsko pokrivanje svega toga što ja radim. Ovi što pričaju da nije važno i da je nebitan honorar ili ulaze za džabe, meni ti ljudi apsolutno nisu jasni, jer sve to što sam ja radila je jako teško i iziskuje moje nepostojanje napolju, jer ja radim sa ljudima. Znači, gubim posao, a radim više poslova napolju i sve to mora da se dovede u neku ravan finansijski i prema onome što vi želite da uradite - rekla je ona, a onda se osvrnula i na to da li je u svemu što je zamislila i uspela:

foto: Printscreen

- Ja sam u ovom rijalitiju uspela sve. Sve što sam zacrtala uradila sam. Jako teško. Krvave su to pare. Sve to ostavlja posledice, ali ja ovaj put posledice nemam jer sam uspela nešto toliko lepo i nešto što sam toliko želela.

Veliki intervju s Ljubom Pantović, u koje je pričala o Aleksandri, Davidu, porodici, rijalitiju i privatnim stvarima pogledajte u nastavku:

Bonus video

ESPRESO INTERVJU: Aleksa Savić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.