RIJALITI NAM UČI DECU POGREŠNO?! MA PAZI, MAJKE TI: Nadežda ZARATILA s PROTIVNICIMA rijalitija! MA MORE, MARŠ!
Nadežda Biljić, Foto: Printscreen Instagram

IZREVOLTIRANA

RIJALITI NAM UČI DECU POGREŠNO?! MA PAZI, MAJKE TI: Nadežda ZARATILA s PROTIVNICIMA rijalitija! MA MORE, MARŠ!

Obratila se javno i rekla sve što misli

Objavljeno:

Nadežda Biljić poznata je kao neko ko nema zadršku da kaže ono što misli, i to bez cenzure.

Ovoga puta pevačici je dozlogrdilo da sluša i čita komentare na račun rijalitija, pa je rešila da se javno preko svog Fejsbuk naloga obrati svim onima koji su protiv rijaliti programa, svaljujući na njih interesovanja svoje dece:

foto: Damir Dervišagić

"Sad čitam komentare ovih što očigledno nemaju preča posla, pa pljuju i što je sad sunce, a ne mesec, sram bilo šta predstavlja Pink i rijaliti, uče nam decu pogrešno, ma pazi, majke ti", počela je Nadežda izazvana komentarima, pa nastavila:

foto: Printscreen

"Što detetu daješ da ti to gleda? Pa Jala i Buba vam smetaju šta pevaju, truju decu, deca to treba da slušaju. Pa što ih ne kontrolišete šta rade? Nego vam je, drage mame i tate, bitnije da što više zaradite da biste plaćali letovanja, zimovanja, a decu vam čuvaju dadilje? Mene čuvale babe i tetke dok nisam počela da radim da se mojima bar malo skinem sa grbače. Nisam znala šta je teleofn i kafana, a danas da dete prestane da kmeči uvalite mu novi Ajfon i to je to. Deca u prvom osnovne imaju najnovije i najskuplje stvari i telefone i onda vi takvi postavljate pitanje u šta nam deca rastu i mi smo vam krivi? Ma, more, marš! Decu za ruku, pa u prirodu, pa na sladoled, pa da se igraju žmurke sa ostalom decom. Znalo se kad sam ja bila mala. Kući se ide kad počnu lampioni da se pale i nisu morali da me jure gde sam. Znalo se dokle sme da se ide "da bismo im bili na oku". Ajde bre više, budite roditelji koji vaspitavaju svoju decu, a ne bankomati koji kupuju njihovu ljubav. Puštajte im pametne stvari, ali im pričajte o stvarima koje nisu dobre za njih. Možda vas i poslušaju ako već nije kasno za to. Možda su već nešto "pametno" pročitali sa vaših skupih telefona i tableta, jer jel'te, mora da se radi da deca imaju... Povraća mi se", zaključila je Nadežda vidno izrevoltirana.

Bonus video

KAD SU LUNU PRVI PUT IZVELI NA SCENU NIJE BILA NI DO STOLA! Sad se već uzvezdila?! Naređuje i najrođenijima, a tek da čujete čije pesme PEVA U KOLIMA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.