LUNA JE OMRAŽENA NA NACIONALNOJ OSNOVI? Po prvi put se potegla tema o KOJOJ FANOVI pričaju već 2 GODINE
Luna Đogani, Foto: Sonja Spasić

ISTINA!

LUNA JE OMRAŽENA NA NACIONALNOJ OSNOVI? Po prvi put se potegla tema o KOJOJ FANOVI pričaju već 2 GODINE

Skandalima nikad kraja!

Objavljeno:

Lepi Mića je gostujući u emisiji Narod pita, ponovo pokrenuo pitanje odnosa sa Markom Miljkovićem. Podsećamo da su se njih dvojica žustro posvađali u predhodnoj emisiji, a sve se završilo kada je Marko gađao Miću flašom i na kraju je napustio emisiju.

One je gostujući kod Darka Tanasijevića u emisiji Narod pita rekao da Miljkoviću ne može da oprosti što je govorio da on pokušava da napije zadrugare u situaijama kada ih je často pićem u Zadruzi.

foto: Printscreen Youtube

- Scena kad je Veliki šef poslao pare, on kao baca pare, to samo pokazuje mentalitet momka koji je strašan, selo nije izašlo iz njega, a još i kako se obraćao Luni.

Uključila se gledateljak koja je rekla da obožava Lunu, ali da se to ne može reći za Miću, što je on negirao i pokušao da objasni zašto je ljut na nju.

- Štekali se tamo kao zečevi bez trunke lične higijene i to je kao dobro, a ja nisam dobar. To kultura to nije kultura, s*ksati se na televiziji - rekao je Mića.

Ona je instistirala da Mića ne voli Lunu i da je njegova mržnja zasnovana na nacionalnoj osnovi. Mića se naljutio i rekao da to nije istina.

- Ja kad kažem da Luna ima prljave gaće, ja sam nacionalista. Ona je davala svoje emocije indijancima koji su je ostavili, maltretirali i ponižavali. Ja nisam rekao ništa loše za nju - rekao je Mića.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.