AVA SKAČE SA CVETA NA CVET! Posle muvanja Ivana, PREPISKE sa Sukijem, žvalavila se sa Milijem usred kafića! (FOTO)
Mili i Ava, Foto: Privatna arhiva

AUUU!

AVA SKAČE SA CVETA NA CVET! Posle muvanja Ivana, PREPISKE sa Sukijem, žvalavila se sa Milijem usred kafića! (FOTO)

Miliju Radosavljeviću baš je krenulo otkako je izašao iz "Parova"!

Objavljeno:

Osim što se njegova vatrena obožavateljka ponudila da mu prepiše stan u Beogradu, našao je i novu devojku, Avu Karabatić, s kojom uskoro ide na odmor. Naš izvor blizak Miliju otkrio nam je da se on ludo zaljubio.

"Kada je izašao iz rijalitija, Mili je nekoliko puta sretao Avu u zajedničkom društvu. Ćaskali su, pili zajedno, nastavljali provod na splavovima i sve je bilo na drugarskom nivou. Međutim, Mili je sve češće počeo da pominje Avu, da je zove i šalje joj poruke, pa su svi primetili da mu se dopada, iako nije hteo da prizna", počinje naš izvor i pokazuje nam slike na kojima se starleta i rijaliti učesnik ljube.

foto: Privatna arhiva

"Konačno su se pre neko veče smuvali, i to pred celim društvom. Spremaju se da idu na letovanje, ne znam da li će biti neka egzotična destinacija ili Dalmacija, odakle je Ava", kaže izvor i dodaje

"Miliju se nedavno javila jedna žena koja ga je pratila u 'Parovima' i koja ga obožava, pa želi da mu prepiše stan u Beogradu. Ona i suprug imaju nekoliko nekretnina i jednu će dati Miliju, a zauzvrat on treba da ih ponekad poseti", završava izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.