Intervenisalo obezbeđenje! Žika umalo nije polomio Nemanju nakon što ga je ovaj nazvao drukarom! (FOTO) (VIDEO)

strasti se ne smiruju

Intervenisalo obezbeđenje! Žika umalo nije polomio Nemanju nakon što ga je ovaj nazvao drukarom! (FOTO) (VIDEO)

Farmeri su odmah pritrčali u pomoć kako bi intervenisali i sprečili dalji sukob ali nisu uspeli sami da ih obuzdaju pa je obezbeđenje moralo da se umeša
Objavljeno:

U rijalitiju “Farma” umalo da dođe do fizičkog obračuna između Nemanje MC N i Žike Đorđevića, posle histeričnog napada Mikija Mećave koji je pobesnelo lomio krevete. Filip se vatao s Marijom Anom dok je Goga jecala u suzama! (VIDEO)

Printscreen/Youtube/
Kada je Nemanja rekao Žiki da je cinkaroš, Đorđević je naprosto poludeo pa je krenuo da se obračuna sa reperom. Goga se gorko pokajala zbog intimnih odnosa s Filipom: Razlog će vas rasplakati! (FOTO) Farmeri su odmah pritrčali u pomoć kako bi intervenisali i sprečili dalji sukob ali nisu uspeli sami da ih obuzdaju pa je obezbeđenje moralo hitno da interveniše. Marija Miljanović gađala flašom Cecu! Štroko jedna! Smrdiš! Fuj! (FOTO) (VIDEO) Nemanja je rekao Žiki da je drukara, što je razbesnelo Đorđevića, koji je onda skočio da bije repera. Farmeri su ih jedva zadržali, a obezbeđenje je bukvalno dotrčalo i sprečilo dalju tuču. Pogledajte kako je sukob eskalirao: Nova misterija! Farmeri našli izmet ispod prozora, traži se počinilac! (FOTO) (VIDEO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.