ZORICA MARKOVIĆ SE UKLJUČILA UŽIVO U EMISIJU PA NAPALA REPERA: Priznaj da SI SAM KRIV!
Ša u emisiji Narod pita, Foto: Printscreen

OŠTRO

ZORICA MARKOVIĆ SE UKLJUČILA UŽIVO U EMISIJU PA NAPALA REPERA: Priznaj da SI SAM KRIV!

Nije izdržala!

Objavljeno:

Nenad Aleksić Ša i Pavle Jovanović gosti su voditeljke Dušice Jakovljević u večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" i sa njom razgovaraju o svim aktuelnostima, kao i o dešavanjima iz "Zadruge 2".

U program se uključila pevačica Zorica Marković, koju je Ša pomenuo prethodno u emisiji.

- Zorica Marković kraj telefona. Malo sam umorna, trebalo je da i ja budem večeras tu, ali sam imala problem. Pozdraviću Pavla i Šahau. Gledam vas, kao i svako veče, malo mi je krivo što sam pomenuta u bezveze kontekstu. Prosto, Nenad vrlo dobro zna da smo bili i na "Farmi", ja nisam zlopamtilo. Nisam ja počela prva svađu, ti to dobro znaš. Moraš priznati da si ti svojim akcijama doprineo komentarima koji su tamo bili - započela je Zorica.

foto: Printscreen, Printscreen Youtube

- I ja kada ovo gledam, jako ružno deluje. Ali one dalje priče... Ja imam savršen brak, ti znaš kakav je moj brak - ubacio se Ša.

- Nisam ni slučajno pokušala da se mešam u tvoj brak - odgovorila mu je pevačica.

- Znaš šta mi je bilo krivo, ti si mene po izlasku iza leđa pljuvala i posle se čudiš čemu moje pitanje - nadovezao se reper.

- Što se tiče Dragane, ja se nisam mešala, znaš da sam imala zadatak. Tada je sve počelo, dozvolio si zadrugarima i svojim prijateljima da te komentarišu. Ja nisam uvredila ni tebe ni tvoj brak. Video si večeras, priznaj da si sam kriv - rekla mu je Zorica.

- Stvarno ružno izgleda, jesam ja inicijator svega. Ubila me je ta priča, do kraja rijalitija nisam bio ja ja - dodao je reper.

Zorica je na kraju ispričala da ima problem zbog fanova Lune Đogani.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.