DUŠICA NIJE USPELA DA IH SMIRI! Lepi Mića nasrnuo na Marka Miljkovića pa OTKRIO OVO!
Lepi Mića i Marko Miljković, Foto: Printscreen

ZADRUGA

DUŠICA NIJE USPELA DA IH SMIRI! Lepi Mića nasrnuo na Marka Miljkovića pa OTKRIO OVO!

Dušica nije znala kako da smiri situaciju!

Objavljeno:

Svi koji su sinoć pratili emisiju Narod pita, imali su priliku da gledaju žestok okršaj Lepog Miće i Marka Miljkovića. Njih dvojica su onemogućili voditeljki Dušici Jakovljević da vodi emisiju. Pored teških reči, često su i ustajali, skakali po studiju, ovo se odnosi na Miću prvenstveno, a pale su i veoma teške reči.

Lepi Mića ne želi da prihvati Luninu i Markovu vezu, jer smatra da je Marko sa Đoganijevom iz interesa, a da je Luna sa njim iz inata.

- Luna se iz inata Slobi zabavlja sa Markom, Anabela hoće da poludi. Marko traži korist. Luna peva pesmu o ljubavi sa Slobom Radanovićem. Sinoć sam gledao emisiju, pušteni su klipovi gde samo plače, nije mi jasno. Posle svega su kao u vezi. Iskoristio je na najružniji način, ali je i ona htela. Žrtvovala je dve godine i dobila je ljubav, ali ne dobila je i stan ali rekao je neki čovek da stan nije kupila već im je gazda stana rekao da žive kao postanarima - vikao je Mića.

- Tebi sve smeta, pa i Lunino pevanje, ti imaš problem - rekao je Marko.

- Veza Marka Miljkovića i Lune je lažna. Marko je ispao šmeker tu, iskoristio je, a ona je kao žrtvovala se za ljubav. Jeste malo sutra dobila pare i stan. Evo i sada ta vest da se javio gazda stana, Luna uopšte i nema stan, to je Gagi govorio - rekao je Mića.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.