SVE ZA INSTAGRAM! Mili se SPRDA sa bakicom koja PROSI da bi snimio kako joj daje 50 DINARA??? (VIDEO)
Milutin Radosavljevic Mili, Foto: Printscreen

SRAM GA BILO

SVE ZA INSTAGRAM! Mili se SPRDA sa bakicom koja PROSI da bi snimio kako joj daje 50 DINARA??? (VIDEO)

Mili je zastao da se slika sa bakom i psom i "bacio" joj nekoliko neumesnih šala

Objavljeno:

Milutin Radosavljević Mili, stalni učesnik Parova, poznat je po mnogobrojnim skandalima. Jedan od poslednjih koji je napravio bio je upravo na samom finalu rijalitija, gde je nezadovoljan svojim plasmanom napao i šutirao obezbeđenje, koje je jedva uspelo da ga obuzda i izvede napolje.

On ne prestaje sa svojim nedoličnim ponašanjem ni nakon završetka rijalitija te su juce u centru Beograda prolaznici prisustvovali jednoj ne tako simpatičnoj sceni.

Naime, baka koja na ulici svira harmoniku dok pored nje sedi prelepi bernardinac, pokušava da privuče pažnju prolaznika ne bi li zaradila koji dinar. Mili je zastao da se slika sa bakom i psom i "bacio" joj nekoliko neumesnih šala, očigledno smešnih samo njemu i njegovom prijatelju, koji je sve to snimao. Radosavljević je brze bolje ovaj video okačio na svoj instagram ne bi li se pohvalio kakav je "šmeker".

Jedino je za pohvalu to što je ovaj rijaliti veteran baki ipak ostavio nešto novca, ali mora li baš sve da se kači na društvene mreže? Može li humanost nekada da se pokaže i bez dodatnog traženja pažnje?

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.