ZLATA ĐURKOVIĆ PRVI PUT PROGOVORILA POSLE ZADRUGE: Otkrila nam je sve o čemu je ćutala, i istinu o SUZANI PEROVIĆ
Zlata Đurković, Foto: Espreso

INTERVJU

ZLATA ĐURKOVIĆ PRVI PUT PROGOVORILA POSLE ZADRUGE: Otkrila nam je sve o čemu je ćutala, i istinu o SUZANI PEROVIĆ

Posle izlaska iz Zadruge Zlata Đurković se nije preterano oglašavala za medije, njen Instagram nije pun slika i snimaka sa zadrugarima, a mi smo baš želeli da čujemo njenu stranu priče o učestvovanju u rijalitiju.

Objavljeno:

Bila je u centru mnogih dešavanja, "pakovanja", svađa, bila je i prijatelj, ali i ono drugo kad treba, a mi smo počeli intervju sa logičnim pitanjem kako je ona dospela u rijaliti, Zlata nam je rekla:

- Nije to bila velika greška, pre bih to nazvala kaznom- rekla je Zlata i tako je i otpočeo naš razgovor u kom se postavilo sledeće pitanje da li je ona zaista mislila da u rijalitiju može da se gradi karijera pevača?

- Osnovna ideja jeste bila da se promovišem kao pevač, ali to sebi samo glupi ljudi mogu da dozvole. Htela sam da podignem karijeru na neki drugi nivo, ali eto, u tome nisam uspela.

Zlata nam je nažalost rekla da će u muzivi biti još par godina jer se više ni ne oseća kao pevačica niti vidi smisao u tome u našoj zemlji.

foto: Espreso

- Ružno bi bilo da kažem da sam razočarana u sebe, razočarana sam u moj korak.Mene je narod video, uglavnom u prolazu, čuo kada vičem i možda čuo na Zadrugoviziji...

Bilo je u Zadruzi i svađa i smeha, ali smo je pitali i šta je tamo najviše zabolelo:

- Najviše me je pogodila ta potpuno glupa priča vezana za gospodina Vladimira Tomovića koja je bila presmešna. "Mi se gledamo", pa nismo mi u obdaništu, kao ja nekog gledam, pa ja svakog dana nekog gledam 24 sata. Kad sam uzašla sve sam shvatila, mogla sam da vozim sve to malo bolje.

foto: Espreso

S obzirom da su ona i Suzana bile najbolje drugarice morali smo da je pitamo da li je ostala u kontaktu sa njom, ali Zlata nas je iznenadila odgovorom šta se dešava sada sa Suzanom Perović.

Ceo intervju možete pogledati ispov u videu u kom nam je ispričala sve što se njoj u Zadruzi dešavalo, kao i o odnosu sa Zoricom Marković.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.