LUNA OPET U SVAĐI SA SANJOM I MATOROM: Uživo u program stigla PORUKA od Sanje: Moram da odgovorim na PROZIVKE
Dušica Jakovljević, Foto: Printscreen

HAOS U STUDIJU

LUNA OPET U SVAĐI SA SANJOM I MATOROM: Uživo u program stigla PORUKA od Sanje: Moram da odgovorim na PROZIVKE

Napeta situacija u studiju!

Objavljeno:

Bivša učesnica Zadruge 2, Luna Đogani, bila je sinoć specjialni gost u emisiji zajedno sa Savom Perovićem u emisiji "Zadruga - Narod pita". Njih dvoje su pičali o svemu što su dugo skrivali u tajnosti, a što i dalje intrigira javnost koja želi da bude obaveštena o svemu što se u njihovim životima dešava.

Jedna od gledateljki uključila je uživo u emisiju, pa je upitala Lunu u kakvim je sada odnosima sa Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom, na šta je ona detaljno obrazložila razlog njihove odluke da se distanciraju, pa teška srca priznala da joj je žao što svoju majku Anabelu Atijas nije zaštitila kada je sa njima bila u sukobu.

foto: Printscreen

Sanja je bila obaveštena o Luninom izlaganju, pa je odlučila da se obrati voditeljki Dušici Jakovljević i zamolila je da njenu poruku pročita pred svima.

- Bila je u bioskopu i nije pravila emisiju, ali je fanovi opsedaju: "E pa ovako, draga Luna. Jovana ne laže, jednoj majci ne priliči da pokazuje srednji prst. Ja sam prisustvovala kad je to bez razloga uradila, ali sam morala da odgovorim na ove prozivke" - pročitala je Dušica.

- Žena me je pitala, ja sam odgovorila onako kako sam ja mislila da treba da kažem. Šta da komentarišem, neću da se prepucavam ovde. Ja sam rekla da sam se osećala loše kad sam gledala klip. I da je rekla nešto i da nije, trebalo je da odbranim svoju mamu - odbrusila je Luna.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.