MENJA REPERTOAR ZBOG ĐOGANIJEVE: Kija već čula LUNINU pesmu i DOPALA JOJ SE i ona će je PEVATI NA NASTUPIMA
Luna Đogani i Kija Kockar, Foto: Print Screen Youtube

SVE JE TO ŠOU-BIZNIS

MENJA REPERTOAR ZBOG ĐOGANIJEVE: Kija već čula LUNINU pesmu i DOPALA JOJ SE i ona će je PEVATI NA NASTUPIMA

Uvrstiću Luninu pesmu u svoj repertoar, kao i sve novo što izađe i dopadne mi se

Objavljeno:

Kija Kockar ovo leto provodi na Crnogorskom primorju gde danju uživa na plaži a noću ima zakazane nastupe.

Ona je za "Informer" otkrila da sprema novi repertoar u koji će uvrstiti i pesmu svoje ljute suparnice Lune Đogani! A da je sve to šou-biznis naučila je od folk zvezde Cece Ražnatović, za koju Kija kaže da je veoma vešta u diplomatiji.

- Čula sam Lunini pesmu čak i pre nje. Demo verzija, koju je otpevala jedna devojka, zvučala je isto. Ne znam kako je to Luna otpevala, ali ću preslušati. Ako mi se svidi i postane hit, pevaću je na nastupima. Uvrstiću je u repertoar, kao i sve novo što izađe i dopadne mi se - kaže Kija i dodaje da više ne želi da porodicama Đogani i Atijas daje marketing :

foto: Printscreen Instagram

- Dosta sam pričala o njima! Toj porodici sa mnogo prezimena neću da dajem besplatnu reklamu! To sam uradila sad i nikad više! - rekla je pevačica.

Ona priznaje da je zaljubljena, ali napominje da je od Cece Ražnatović, koja ju je zdušno podržavala dok se takmičila u "Zadruzi 1", naučila šta javnost može da otkrije, ali i kako da sakrije svoje momke.

- Od Cece učim kako treba izbegavati odgovore na pitanja o dečku. Ona je dobar primer kako zadržati privatnost, a da svi budu zadovoljni. Učim samo od najboljih - ističe Kockareva.

foto: Prinscreen

Ona o duetu sa Cecom ne razmišlja, jer smatra da je na početku karijere, a na pitanje sa kim se ne bi nikad usudila da ukrsti glas, odgovara:

- Najbolje pevačice u Srbiji su Aleksandra Prijović i Nadežda Biljić. Aleksandra je kraljica, ima prelep glas i dobre pesme. Nikad ne bih snimila duet sa njom, jer ne bih smela da stanem pored nje i zapevam. - priznala je Kija.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.