DRAGO MI JE ŠTO IMAM MAMU: Aleksandra otvorila DUŠU i priznala da joj je ZADRUGA vratila majčinsku LJUBAV
Foto: Printscreen, Sonja Spasić

POMIRENJE

DRAGO MI JE ŠTO IMAM MAMU: Aleksandra otvorila DUŠU i priznala da joj je ZADRUGA vratila majčinsku LJUBAV

Aleksandra Subotić je jedina Zadugarka koja nije gostovala u emisiji "Narod pita", a večeras se to promenilo. Ona je gostujući u emisiji koju je vodio Darko Tanasijević, progovorila o svemu što joj se dogodilo u Zadruzi i kada je izašla iz Zadruge.

Objavljeno:

Podsećamo da je ona ušla u Zadrugu sa verenikom Davidom Dragojevićem, koji ju je kada je diskvalifikovana, prevario sa Anam Korać i nastavio sa njom vezu, a da sa Aleksandrom nije zvanično ni raskinuo.

Nakon što je progovorila o novom dečku, Ani Korać i Davidu Dragojeviću, odgovarala je na brojana pitanja gledalaca.

Pustili su joj i snimak njene svađe sa Anom Korać kada je sve počelo između nje i Davida, a pre nego što je Aleks diskvalifikovana.

foto: Printscreen

- Ja njega nešto kao ubeđujem i objašnjavam mu, oni se meni smeju u facu. Krivo mi je, ispala sam budala, ponižavala sam se. Sve devojke koje ovo budu gledale, neka rade sve suprotno od ovoga - rekla je Aleks.

- Sve što sam radila to je dno dna, Ne želim sve ovo da gledam jer me je sramota, od svega ovoga ovde - kaže Aleks.

- David nije želeo da raskine sa mnom već je želeo obe. Mene je želeo jer sam mu bila korisna. Kažem ti, kada pričam o Davidu kao da pričam o dve osobe, David je pet u jedan. To što je on uradio ne može neko ko ima ljudskosti u sebi - rekla je Aleksandra.

foto: Printscreen

Odnos sa majkom joj se popravio od kako je izašla iz Zadruge.

- Da li misliš da je Ljuba imala interes da se pomiri sa tobom - pitao je Darko.

- Nije mi bilo normalno da se o tako brzo i naglo promeni među nama, nisam to očekivala, čekala sam neki napad od nje. Grešila sam jer sam je unapred osudila, ali od kako smo izašle iz rijalitija, ja ne mogu da kažem da to nije majčinska ljubav. Drago mi je što imam mamu i što mi je to Zadruga donela - rekla je Aleks.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.