MARKO PREVARIO LUNU POSLE ZADRUGE! Poljubio me je na PARKINGU i rekao da me VOLI, ODROBIJAĆU LUNU, sve je uništila!
Luna Đogani prevarena, Foto: Printscreen Youtube

DRAMA

MARKO PREVARIO LUNU POSLE ZADRUGE! Poljubio me je na PARKINGU i rekao da me VOLI, ODROBIJAĆU LUNU, sve je uništila!

Na videlo je isplivala Miljkovićeva afera

Objavljeno:

Marko Miljković i Luna Đogani odlučili su da reše nesuglasice i nastave svoju vezu posle rijalitija.

Njih dvoje se ne razvdajaju, stalno provode vreme zajedno moglo bi se reći da ljubav cveta ali izgleda da ipak nije sve tako bajno.Naime sada je na videlo isplivala Miljkovićeva afera.

Izvesna Katarina S. iz Novog Sada tvrdi da je bila u vezi sa Markom pre njegovog ulaska u rijaliti, a da joj je on obećao da će oni ponovo biti zajedno.

foto: Printscreen

"Marka poznajem dve godine, a prošlog leta buknula je naša ljubav. Rekao mi je da ide u "Zadrugu" i ja sam znala da će tamo naći neku devojku jer on ne može da bude sam. Nisam prestajala da ga volim ni kada je bio sa Lunom, a najsrećnija sam bila kada su raskinuli", ispričala je ona i dodala:

"Pozvala sam ga kada je izašao, videli smo se jedne noći u kafiću na Novom Beogradu i tada mi je rekao da i on mene voli. Poljubili smo se na parkingu jer je on žurio, a onda je odjednom prestao da se javlja i blokirao me je na svim društvenim mrežama. On je meni pričao kako bi voleo da mu rodim bebu i da jedva čeka da se oženi. Luna je sve uništila. Bila bih spremna da ih odrobijam kada bi ih srela na ulici", ispričala je Katarina, Markova bivša.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.