Šešelj ulazi u hrvatskog Velikog brata! Zvali su ga i u TLZP da glumi Bokija 13! (FOTO)

ode u rijaliti

Šešelj ulazi u hrvatskog Velikog brata! Zvali su ga i u TLZP da glumi Bokija 13! (FOTO)

Vojislav Šešelj je odlučio da se nakon jučerašnje pobede nad Haškim tribunalom upusti u novu avanturu, hrvatski rijaliti
Objavljeno: 07:24h

Šešelj je nakon oslobođajuće presude odlučio da se okuša u novom projektu, hrvatskom "Velikom bratu". On će uskoro da ode u Zagreb gde bi trebalo da počne nova sezona ovog popularnog projekta. Marija Miljanović gađala flašom Cecu! Štroko jedna! Smrdiš! Fuj! (FOTO) (VIDEO)

Bez dlake na jeziku: Vesna Rivas brutalno izvređala Zoricu Dukić! (FOTO) Vojislav Šešelj je dobio i ponudu da uđe u TLZP i glumi Bokija 13, jer je produkcija smatrala da bi u toj ulozi mogao da pruži svoj maksimum kao i da je ona stvorena za njega. Pitanje je kako će Vojislav uspeti to da izvede jer je on već potpisao ugovor sa hrvatskim rijalitijem. Nova misterija! Farmeri našli izmet ispod prozora, traži se počinilac! (FOTO) (VIDEO)
Pao kadar! Zorici Dukić ispale grudi u lajvu! (FOTO) (VIDEO) Nakon pobede nad Haškim tribunalom, Šešelj je odlučio da pobedi u još par projekta. Pored tolike dovitljivosti i iskustva, verujemo da će se odlično snaći i da če "oduvati" ostale takmičare u Hrvatskoj. Tijana Ajfon pokazala umeće mešanja! Izvela prljavi ples za Miloša Bojanića! (VIDEO) (A.Lilić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.