Vučiću, bravo! Premijer ukinuo sve rijalitije dok nam ne bude bolje! (FOTO)

rešio da stavi tačku

Vučiću, bravo! Premijer ukinuo sve rijalitije dok nam ne bude bolje! (FOTO)

Premijer je odlučio da se u predizbornoj kampanji pozabavi problemom koji potresa našu zemlju već dugo vremena, na koji svi žmure
Objavljeno:

Premijer Srbije, Aleksandar Vučić je odlučio da se ozbiljno pozabavi najvećim problemom u Srbiji, rijaliti programima. Premijer je odlučio da stavi tačku na loš televizijski program, kako bi se život u Srbiji konačno poboljšao. Gastoz konačno na slobodi: Evo s kim ide na intimnu večeru! (FOTO)

Vučič se u predizbornoj kampanji pozabavio problemom koji potresa našu zemlju već dugo vremena i na koji svi žmure. Saška Karan isprovocirala repera! Nemanja: Jeba*u te u ta tvoja usta! (VIDEO) - Rešio sam da ukinem sve rijalitije dok nam ne bude bolje. Vreme je da preduzem ozbiljne korake protiv ovog problema koji potresa našu naciju. Gastoz i Vladimir su prošlost: Jelena Krunić našla novog dečka u Parovima! (VIDEO) Predsednik Nikolić i ja ćemo staviti tačku na vulgarne sadržaje koji loše utiču na našu decu i omladinu. U podužem razgovoru smo zaključili da ovaj akt neće predstavljati cenzuru već da se ovo mora uraditi za dobrobit nacije. Mladoženje su kao mlade! Miloš Bojanić bio na gej svadbi u Srbiji! (FOTO)
Nije ga sram: Filip onanisao dok mu je Marina pričala bajku! (VIDEO) Bilo je i krajnje vreme da se premijer pozabavi ovim problemom koji preti da postane svetski problem broj 1. (A. Lilić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.