ANA KORAĆ POTVRDILA TRUDNOĆU: Kupuje stvari za bebu sa ogromnim OSMEHOM na licu
Ana Korać, Foto: Printscreen

POSTAJE MAJKA

ANA KORAĆ POTVRDILA TRUDNOĆU: Kupuje stvari za bebu sa ogromnim OSMEHOM na licu

Završila se i druga sezona rijaliti programa "Zadruga". Međutim, bivši učesnici su i dalje u žiži interesovanja. Njihovi obožavaoci svakodnevno prate dešavanja u životima rijaliti zvezda na društvenim mrežama.

Objavljeno:

Bivša učesnica Ana Korać, obeležila je rijaliti vezom sa Davidom Dragojevićem. Ova veza je privukla veliku pažnju javnosti jer je David bio veren sa Aleksandrom Subotić u trenutku upuštanja u romansu sa Anom.

Nakon izlaska iz Bele kuće svakodnevno se pojavljuju nove slike na društvenim mrežama na kojima zaljubljeni par uživa u ljubavi. S obzirom na to da sada Ana i David žive zajedno, non stop su zajedno i ističu da nikad nisu bili srećniji. Oni koji ih prate na Instagramu mogu da primete da njih dvoje ne skidaju osmeh s lica i da je primetno da postoji ogromna ljubav među njima.

"Ti i ja smo savrsen par" ???❤

A post shared by ? Ana Korac ? Official (@ana_korac) on

Ono što je iznenadilo čitavu javnost je njihovo priznanje u jednoj emisiji, da je Ana Korać možda trudna. David je istakao da je ona non stop gladna i da joj je često muka, te da sumnjaju da će možda uskoro postati roditelji. Ono što je dodatno podgrejalo priču oko trudnoće je nova Anina slika na njenom Instagram profilu. Mnogi su pomislili da je ovom slikom javno potvrdila da je trudna.

???❤

A post shared by ? Ana Korac ? Official (@ana_korac) on

Naime, ona je okačila fotografiju na kojoj pozira sa prijateljem u jednoj prodavnici i u opisu napisala:

- Kupujemo stvarčice za bebca.

foto: Printscreen Instagram

Ipak, moguće je da je sve ovo deo Anine igrarije i da će se na kraju ispostaviti da je išla sa drugom da kupi stvari za njegovu bebu! Ali ako može da se piše, ona to i koristi!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.