IVAN MARINKOVIĆ JE POKUŠAO DA ME SILUJE! Tek sada ispričala ISTINU o PAROVIMA
Irma Sejranić, Foto: Printscreen

PAROVI

IVAN MARINKOVIĆ JE POKUŠAO DA ME SILUJE! Tek sada ispričala ISTINU o PAROVIMA

Hteo je da je strpa u tajnu sobu, ali ona je uspela da se otrgne i pobegne

Objavljeno:

Irma Sejranić , pevačica i bivša učesnica rijalitija "Parovi" još uvek ne može da dođe sebi zbog svega što je doživela dok je boravila u vili. Njena rijaliti simpatija Darijo Šogorović šutnuo ju je u predelu genitalija i naneo povrede, od kojih se oporavlja Iako je ušla da se zabavi, njen boravak se pretvorio u noćnu moru i još nije sigurna kakve su sve posledice, što će utvrditi pre nego što bude tužila Darija za fizičko maltretiranje.

foto: Print Screen Instagram

Bez obzira na to što su pred kraj rijalitija izgladili odnose i što je delovalo da su se među njima javile simpatije, ona je to u startu demantovala.

"Daleko bilo da sam se zaljubila u njega. Ne zaljubljujem se ja u pedere. Mislim, ja obožavam gej ljude, volim gej populaciju i družim se s njima. Ne znam više ni šta je on. Možda je on i biseksualan. Bitno je gospodin opran preko mene. Nisam razočarana. Iako mi je simpatičan, ja ću sada da ga tužim za udarac koji mi je naneo. Tužim ga za duševnu bol. Kada me je šutnuo u vaginu, pala sam i imala frakturu karlice, imala sam nesnosne bolove i krvarila sam 20 dana zbog njega. Samo sam ćutala i jela se", rekla je Irma

Irma Sarjanić priznala je i da ju je Ivan Marinković umalo silovao u prošloj sezoni Parova. Ona je rekla kako je on hteo da je strpa u tajnu sobu, ali ona je uspela da se otrgne i pobegne.

foto: Printscreen Youtube, Printscreen Instagram

"Nije istina da nijedan muškarac nije reagovao na mene. Videli su da sa mnom ne mogu da rade šta hoće iako sam bila jedna od boljih riba u vili. Ja ne dam na sebe, ne dam na svoj karakter. Imam mušku energiju, imam karakter i stav. Nisam više u rijalitiju da pričam šta njima odgovara, sada mogu da pričam ono što ja želim. Mali je odreagovao na mene, a kada sam ja htela da mu priđem, on me je šutnuo i napravio mi haos", završava kontroverzna Tuzlanka, koja će ovih dana presaviti tabak tužiti Darija Šogorovića i krivično ga goniti zbog nanetih povreda.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.