NEMAŠ TI HERCA DA POKLONIŠ, SAMO UZIMAŠ, TI SI JEDNA 0 KOJA NE ZNA SUPU DA SKUVA! Srba žestoko opleo po BRATANICI!
Srboljub Subotić, Foto: Printscreen

ZADRUGA

NEMAŠ TI HERCA DA POKLONIŠ, SAMO UZIMAŠ, TI SI JEDNA 0 KOJA NE ZNA SUPU DA SKUVA! Srba žestoko opleo po BRATANICI!

"Nemaš ti herca da pokloniš, ti bi samo da uzimaš, da uzimaš i uživaš u tome što uzimaš"

Objavljeno:

Srboljub Subotić, često se putem društevnih mreža oglašava i komunicira sa svojim pratiocima a ovoga puta opleo je po svojoj bratnici Aleksandri Subotić.

Srboljub je prokomentarisao Aleksandrinu izjavu da joj se škoda ne sviđa i da će ona sebi kupiti bolji auto. Javno je posavetovao "gospođicu Božanu" da ukoliko joj se dobijeni automobil ne sviđa može da ga pokloni svom ocu jer kako kaže Karađorđu su već tri autmobila zapaljena što zbog nje što zbog njene majke.

Pošto se Karađorđe izjasnio da automobil nije ni tražio, Srba smatra da Aleksandra, ako joj se već toliko ne sviđa može da ga pokloni sirotištu ili ambulanti koja nema automobil za prevoz lica ali ona to ne bi nikad uradila. "Nemaš ti herca da pokloniš, ti bi samo da uzimaš, da uzimaš i uživaš u tome što uzimaš, da budeš ti prva, glavna i faca a ustvari si nula jedna obična koja ni supu ne ume da skuva," rekao je on.

foto: Printscreen Instagram

Srboljub je naveo i kako zna da je Aleksandra u poslednjih nekoliko dana, koje je provela na moru, skinula sa računa sumu od 2.300 evra i da će ako tako nastavi vrlo brzo ostati bez zarađenog honora.

Pripretio je i da će ako on progovori biti zatvora za mnoge a posebno za gospođu Karakondžolu, misleći na svoju bivšu snajku. On tvrdi da je upravo Ljuba kriva za obaranje kako njegovog instagrama tako i profila Ane Korać, Davida, Dejana i mnogih drugih a to je krivično delo. Poručio joj je da će koliko god ga sputavala i gasila on uvek naći način da se obraća svojoj publici.

foto: Printscreen

Prisetimo se da je Srboljub dok je Aleksandra bila u lošim odnosima sa svojom majkom Ljubom Panotović, bio na strani svoje sestričine i zdušno je branio i podržavao.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.