MARKO, LUNA I SLOBA ZAJEDNO GLEDALI HOROR FILM: Blogerka došla s dečkom u bioskop, pa naletela pravo na bivšeg
Luna i Marko sreli Slobu, Foto: Printscreen Instagram

HAOS PRED LJUDIMA

MARKO, LUNA I SLOBA ZAJEDNO GLEDALI HOROR FILM: Blogerka došla s dečkom u bioskop, pa naletela pravo na bivšeg

Luna Đogani i Marko Miljković otišli su u bioskop da gledaju film, ali i pre nego što su ušli u salu odigrala se scena kao iz filma!

Objavljeno:

Kako Espreso.co.rs ekskluzivno saznaje, blogerka je tamo sa svojim sadašnjim dečkom naletela pravo na bivšeg, fatalnog, Slobodana Radanovića.

- Dok je ljubavni par čekao ispred ulaza da pokaže karte za projekciju hit horora "Anabel 3 - povratak kući" na tom istom mestu stajao je i Lunin bivši dečko Sloba. Sreli su se oči u oči i delovalo je kao da nikom od njih nije bilo svejedno. Ljudi su gledali u njih, a oni jedni u druge! Svima je bilo neprijatno", priča za naš portal jedan od očevidaca, koji se zatekao u poznatom tržnom centru u kome su gledali film.

foto: Printscreen

Inače, neverovatna je simbolika i u tome što su Marko, Luna i Sloba zajedno gledali baš film "Anabel" što zbog imena asocira na blogerkinu majku. Zato, nema sumnje da se osećalo i njeno prisustvu u vazduhu!

foto: Sonja Spasić

U svakom slučaju, teško da su horor na platnu mogli da dožive punim intenzitetom nakon lične drame, a nećemo preterati ako kažemo i horora, koji je prethodio projekciji.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Miljana Vojvodić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.