ANABELA BESNI ZBOG MARKA MILJKOVIĆA: Meša se Luni u karijeru, piše čak i PESME ZA NJU!
Luna i Marko, Foto: Damir Dervišagić

ŽELI DA POMOGNE

ANABELA BESNI ZBOG MARKA MILJKOVIĆA: Meša se Luni u karijeru, piše čak i PESME ZA NJU!

Marko Miljković je godinama radio kao di-džej i od toga zarađivao.

Objavljeno:

Kako je muzika njegova velika ljubav, rešio je da spoji privatno i poslovno i oproba se kao tekstopisac i kompozitor i napiše pesmu za svoju devojku Lunu Đogani. Kako "Alo" prenosi, ona je bila oduševljena tom idejom, a u celu priču uključili su i Mirka Gavrića, prijatelja Lunine majke Anabele, koji je takođe bio jedan od učesnika rijaliti programa "Zadruga".

- Marko želi da to bude urbana pesma, bržeg ritma, koja će se puštati po klubovima i diskotekama, a ta njegova ideja se na prvu loptu dopala Đoganijevoj. Kako ima poverenja u njega i zna da se razume u muziku, nije želela preterano da se meša u sam rad pesmi, već će to biti iznenađenje - kaže izvor i dodaje:

Reunion? my friend and boyfriend ?

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

- Marko je zamolio Gavrića da mu pomogne oko produciranja pesme, a ovaj je to sa zadovoljstvom prihvatio. Jedini problem je to što ne znaju kako će Anabela reagovati, jer ona još nema poverenja u Marka i smatra da loše utiče na njenu ćerku. S druge strane, ne želi da kvari Luninu sreću i dopušta joj da sama uvidi da li je Miljković za nju ili nije - kaže izvor.

Iako je između Lune i Mirka bilo problema tokom druge sezone, oni su prešli preko toga. Da je zaista tako, svedoči i njihova zajednička fotografija iz provoda koju je Luna objavila na svom Instagram nalogu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.