HAOS U ŽELEZNIKU! Matora URLALA na sav glas, pomodrela pa sela na KLUPU, Sanja je samo ĆUTALA
Sanja i Matora, Foto: Dragana Udovičić, Čitalac Kurira, Damir Dervišagić

POLUDELA OD BESA

HAOS U ŽELEZNIKU! Matora URLALA na sav glas, pomodrela pa sela na KLUPU, Sanja je samo ĆUTALA

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković danas su u popodnevnim satima otišle do lokala u Železniku, ali umesto da predahnu uz neko osveženje i uživaju u društvu jedna druge, usledio je konflikt kakav ni rijaliti kamere nisu zabeležile.

Objavljeno:

Matora se glasno raspravljala preko telefona sa nekom osobom, a zatim i počela da viče toliko da je sve zvonilo! Devojke nisu napuštale stranu jedna druge, ali bilo je očigledno da izrevoltirana Jovana hoće da iskoči iz rođene kože usled ozbiljne priče koju je je povela. Pale su čak i teške reči.

Na kraju, Tomićeva je sedeći okrenuta ka svojoj devojci zabrinuto gledala u svoj telefon, a ni Sanja nije skidala pogled sa svog ekrana. Čitalac Kurira koji je uhvatio ovaj trenutak bio je prilično zgranut vrućom situacijom, koja Sanju i Matoru očito veoma muči. Devojke se još uvek nisu oglasile javno o problemu, a njihovi brojni fanovi nadaju se da nije ništa ozbiljno u pitanju.

foto: Čitalac kurira

Podsetimo, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora privukle su ogromnu pažnju javnosti pošto su započele romansu tokom prve sezone "Zadruge". Matora je nastavila svoju borbu u drugoj sezoni, ali nakon nekon vremena Sanja joj se pridružila, te su do samog kraja uprkos brojnim konfliktima ipak istrajale te zgrnule još veće simpatije publike. Kada je Sanja ispala iz rijaliti igre, Matora ju je ispratila u suzama.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.