Goga se gorko pokajala zbog intimnih odnosa s Filipom: Razlog će vas rasplakati! (FOTO)

posle... nema kajanja

Goga se gorko pokajala zbog intimnih odnosa s Filipom: Razlog će vas rasplakati! (FOTO)

- Moja majka ima visok pritisak, išle smo po lekarima, i ja, retard, uđem ovde i pravim s*anja - rekla je uplakana Lepom Mići i Ceci Jovanović
Objavljeno:

Maneken Filip Đukić bio je u šemi sa mnogim učesnicama "Farme" ali je granicu prešao samo sa Gogom Aleksić. Ona se nakon mnogobrojnih seksualnih odnosa, pokajala jer se plaši kako će njena majka reagovati na sve to. Da li je moguće da je Goga predložila ovako nešto Filipu? (FOTO) (VIDEO)

Printscreen/Youtube/
Kao što je poznato, njih dvoje se ne stide kamera a tokom prošle žurke Goga je Filipa i oralno zadovoljila. Svedoci ovog čina bili su milioni ljudi kraj malih ekrana, pa i Gogina majka, koje se plesačica tek sada setila. Imate li stida i srama?! Dušica i Goga merile muškost farmerima! (VIDEO) – Zamisli na koje je osude i pitanja ona osuđena zbog mene. Ja se ponašam kao da ovde živim, a realni život je napolju. Moja keva brine o tome šta će komšiluk reći, ona je takva. Možda mi, stvarno, nije trebala ova Farma. Ona ima visok pritisak, išle smo po lekarima, i ja, retard, uđem ovde i pravim s*anja, rekla je uplakana Lepom Mići i Ceci Jovanović. Uzela stvar u svoje ruke! Goga oralno zadovoljila Filipa Đukića! (VIDEO) (18+)

i da li će se i nakon ovoga prepustiti uživanjima sa Filipom.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.