FANOVI JOŠ UVEK POKUŠAVAJU DA RASTURE LUNU I MARKA: Marko prevario Đoganijevu sa MUŠKARCEM, njenim prijateljem?!
Luna i Marko, Foto: Print Screen Youtube

ŠOK

FANOVI JOŠ UVEK POKUŠAVAJU DA RASTURE LUNU I MARKA: Marko prevario Đoganijevu sa MUŠKARCEM, njenim prijateljem?!

Interesovanje za njihov odnos i spekulacije kako će se sve dalje odvijati ne prestaju

Objavljeno:

Luna Đogani ii Marko MIljković dan pred finale Zadruge okončali su svoju vezu ali su ubrzo po izlasku izgladili odnose i sada žive zajedno, a sudeći po njihovim objavama i slikama na Instagramu ljubav cveta i njih dvoje su konačno pronašli mir i zajednički jezik.

Interesovanje za njihov odnos i spekulacije kako će se sve dalje odvijati ne prestaju. Na Fejsbuk stanici Zadruga - Pink, pronašli smo niz negativnih komentara na račun njihove veze.

Luna i Marko sinoć su bili u društvu bivšeg zadrugara i producenta Mirka Gavrića koji se sveže razveo. Prisetimo se da je Mirko iz Zadruge izašao jer nije mogao da trpi pritisak i tvrdnje da je homoseksualac. To se sada koristi kako bi se napravile ironične pošalice da je Marko pravario Lunu sa Mirkom.

foto: Print Screen Facebook

Ovo su naravno samo ironične doskočice fanova Kije Kockar, ali u svakoj šali, ironiji, sarkazmu moramo priznati ima i malo istine.

foto: Print Screen Instagram

Podsećamo da je Miljković veliki ljubitelj noćnog života i da on ne može bez izlazaka, a gde su izlasci, tu su i razna iskušenja. Marko je Luni još u Zadruzi rekao da će da je ostaviti ako mu kada izađu, bude branila da izlazi bez nje i ako mu bude proveravala telefon. Sudeći po njihovom ponašanju ovo se nije dogodilo i među njima za sada nema nesuglasica. Da li će ih biti i koliko će dugo ova idila da traje? Videćemo.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.