Marija Miljanović gađala flašom Cecu! Štroko jedna! Smrdiš! Fuj! (FOTO) (VIDEO)

brutalno je izvređala

Marija Miljanović gađala flašom Cecu! Štroko jedna! Smrdiš! Fuj! (FOTO) (VIDEO)

- Svi sa kojima se družim rekli su da ne smrdim! Ja se sa Marijom ne družim niti mi je u blizini, pa nije mogla da me oseti - odgovorila Ceca
Objavljeno: 09:34h

Pevačica grupe Funky G Marija Mijanović ispolivala je Cecu Jovanović vodom, a potom je gađala flašom. Novi okršaj na Farmi: Saška i Dušica se potukle, ispljuvale, pa ispolivale! (VIDEO)

Printscreen/Youtube/
Pravi haos se odigrao tokom Igre suđenja u Farmi. Svi farmeri napali su Cecu Jovanović da je aljkavuša i optužili su je da smrdi i da se ne kupa. Najglasnija u svojim optužbama bila je pevačica Marija Mijanović. Ceca je na kraju suđenja pokušala da iznese svoju odbranu govoreći da to da ona smrdi. - Svi sa kojima se družim rekli su da ne smrdim! Ja se sa Marijom ne družim niti mi je u blizini, pa nije mogla da me oseti. Kada je reč o mojim stvarima, priznajem da je tamo krš, ali meni to kod kuće sređuje kućna pomoćnica, rekla je Ceca i još više iznervirala farmere. Jelena Golubović i Ceca se umalo izubijale zbog slamarice! (FOTO) (VIDEO) Nju je tokom čitavog izlaganja svojim zvižducima provocirala Jelena Golubović, a zbog toga što je povukla tužbu i nije htela da sasluša Marijinu završnu reč, pevačica grupe Funky G je pobesnela. Prvo ju je ispolivala vodom, da bi je zatim gađala flašicom. - Štroko jedna! Vidi kakva si, na šta ličiš… Smrdiš! Fuj", urlala je Marija. Nova misterija! Farmeri našli izmet ispod prozora, traži se počinilac! (FOTO) (VIDEO)

Alo.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.