VODITELJ ZADRUGE ZAVRŠIO U POLICIJI ZBOG PRETNJI SMRĆU: U sve je umešan i KRIMINAL!
Darko Tanasijević, Foto: Printscreen Youtube

BIO JE U OPASNOSTI

VODITELJ ZADRUGE ZAVRŠIO U POLICIJI ZBOG PRETNJI SMRĆU: U sve je umešan i KRIMINAL!

On je naglasio da se sa učesnicima rijalitija privatno ne druži

Objavljeno:

Darko Tanasijević dobijao je razne pretnje tokom trajanja rijalitija zbog svojih škakljivih pitanja, a sada je priznao kako se sa tim suočava.

Voditelj je rekao da na nepristojne poruke na društvenim mrežama odgovara poljupcem, a nekad jednostavno blokira osobe, u zavisnosti od raspoloženja.

foto: Printscreen Instagram

- Ipak, bilo je i situacija koje nimalo nisu naivne - jednog čoveka sa podebelim dosijeom i mnoštvom pretnji smrću upućenim meni morao sam da prijavim policiji, jer takve stvari nisu za igranje. To je sada u proceduri, na sudu. Ipak, na moju ogromnu sreću, mnogo je više onih koji me svakodnevno svojim komplimentima, pohvalama i gestovima čine najsrećnijim i najponosnijim dečkom na svetu - rekao je Darko.

On je naglasio da se sa učesnicima rijalitija privatno ne druži.

foto: Printscreen

- Sa rijaliti učesnicima se privatno ne družim. Nekako, razdvojio sam privatno od poslovnog. Sa mnogima od njih sam dobar, povremeno se čujem nevezano za posao, ali ne mogu da kažem da su mi prijatelji – jer, svoje društvo stekao sam u osnovnoj, srednjoj školi, na fakultetu i na poslu. Najbliži sam sa Đeksonom, odlično se kapiramo i često smo na vezi. Sa Borom Santanom, takođe, Sanjom i Matorom - rekao je voditelj koji će voditi i 3. sezonu rijalitija.

Bonus video

Otkriveno ko je Brendonova devojka Barbara

(Espreso.co.rs/ Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.