NADICU MARJANOVIĆ PRETUKLE ĆERKE! Zapomaže po društvenim mrežama za NOVAC da POBEGNE IZ ZEMLJE! Neviđeni SKANDAL!
Foto: Printscreen

NEVIĐENI SKANDAL

NADICU MARJANOVIĆ PRETUKLE ĆERKE! Zapomaže po društvenim mrežama za NOVAC da POBEGNE IZ ZEMLJE! Neviđeni SKANDAL!

Kao i u svakoj lepoj priči uvek postoji i drama koja služi da unese neizvesnost a tako je i u ovoj u kojoj po svemu sudeći glavnu ulogu dramaturga ima Nadica Marjanović, majka bivših učesnica rijaliti show programa “Parovi” Đine i Aleksandre Marjanović.

Objavljeno:

Čak i dok su boravile u vili “Parova” , Đini i Aleksandri su bili poznati komentari koji kruže društvenim mrežama vezano za njihovu majku kojoj je nakon ispada i svađe sa voditeljkom Anđelom Lakićević zabranjen ulaz na televiziju Happy!?

Njih dve su nekoliko puta prokomentarisale kako ne mogu da sude dok se i same ne uvere a kako se čini uverile su se u tvrdnje pojedinih gostiju koji su dolazili u vilu “Parova” te im preneli informacije vezane za njihovu majku koja je svakodnevno aktivna na društvenim mrežama.

foto: Printscreen

Nakon završetka rijalitija Đina je odlučila da ostane aktivna i prisutna u medijima te kako TREND magazin saznaje danas putuje kod svog dečka Đoleta u Bijeljinu gde planira sa njim da započne novi život. Sa druge strane Aleksandra se potpuno povukla dok je Nadica izazvala pravu pometnju sa svojim poslednjim objavama na društvenim mrežama.

foto: Printscreen

Nadica Marjanović je kao grom iz vedra neba postavila objave u kojima traži finansijsku pomoć kako bi otišla iz zemlje, tačnije preselila se u inostranstvo bez da je u objavama navela razlog zbog kojeg želi da se skloni.

Kada su njeni pratioci ovo videli pokrenula se lavina spekulacija od onih da je to samo deo rijalitija do onih u kojima pojedinci tvrde da su je pretukle ćerke što u komentarima Nadica nije demantovala.

foto: Printscreen

Šta je od svega toga istina ostaje nam da saznamo u toku dana a jedno je sigurno, rijaliti se ipak nastavlja.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.