DEČKO JE ZLOSTAVLJAO I MALTRETIRAO! Nora se posle svega MIRI sa bivšim , a evo šta je OTKRILA o Mininoj drugarici
Nora sa dečkom Čedom, Foto: Privatna arhiva

ZADRUGA

DEČKO JE ZLOSTAVLJAO I MALTRETIRAO! Nora se posle svega MIRI sa bivšim , a evo šta je OTKRILA o Mininoj drugarici

Otkrila je sve o situaciji koja ju je sačekala u spoljnom svetu

Objavljeno:

Dok je bila na imanju u Šimanovcima, Elenora Miljković je pričala da je pre "Zadruge" raskinula vezu sa dečkom koji je bio ljubomoran, posesivan i koji je čak bio i agresivan.

– Nakon tih pet godina prvi put je digao ruku na mene. Naravno, nisam mu ostala dužna, tukli smo se. Od tog trenutka je sve postalo katastrofa - ispričala je Nora jednom prilikom šta joj se dešavala u vezi sa bivšim dečkom. Iako je sve to proživljavala sa izvesnim Čedom, kako joj se zove taj bivši dečko, ona ipak dotičnog i dalje voli. To je priznala i pri kraju druge sezone "Zadruge".

foto: Printscreen

Mi smo je kontaktirali i proverili smo sa Norom da li se čula sa Čedom i da li joj je on zamerio zbog nečega što je radila dok je bila u rijalitiju.

– Da, čula sam se sa njim. Zamera mi što sam poverovala u priču da je on sada sa drugom devojkom. Reč je o toj Mininoj drugarici za koju su mi uneli informaciju dok sam ja još bila u rijalitiju i tada nisam mogla da proverim. Ta cura koja mu se sama nabacivala je želela da postane bitna preko nas, a na kraju ju je odvelo obezbeđenje iz kluba gde se slikala sa tim mojim bivšim dečkom jer je u jednom trenutku ona na silu uzela telefon i krenula je da se snima u njegovom separeu - ispričala je Nora za Espreso.

foto: Privatna arhiva

Pošto Nora nije krila da i dalje gaji emocije prema njemu, zanimalo nas je da li će se možda pomiriti sa njim.

– Postoje šanse da se pomirimo - rekla je Nora za naš portal. Inače, Čedo je najveća ljubav u Norinom životu. Pre raskida, sa njim je sedam godina bila u vezi.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.