STANIJA JE ZA NJU MALA MACA: U Zadrugu 3 ulazi DIPLOMIRANI EKONOMISTA! Brutalna je riba i radila je OZBILJAN POSAO!
Zadruga 3 biće spektakularnija od Zadruge 2, Foto: Damir Dervišagić

BIĆE HAOSA

STANIJA JE ZA NJU MALA MACA: U Zadrugu 3 ulazi DIPLOMIRANI EKONOMISTA! Brutalna je riba i radila je OZBILJAN POSAO!

Zadruga će obilovati lepim devojkama

Objavljeno:

Treća sezona rijalitija Zadruga počinje u prvoj nedelji septembra, a produkcija televizije Pink sprema neviđeno ludilo kojim će nadmašiti prethodne sezone.

Ono po čemu će sve biti bolje su i učesnici, pošto se spremaju velika iznenađenja, a da će rijaliti obilovati lepim devojkama dokaz je i ova zanosna crnka.

foto: Printscreen Instagram

Naime, kako ekskluzivno saznajemo, lepa Jelena Pešić nedavno je potpisala ugovor sa televizijom Pink, pa će se od septembra naći pod kamerama Zadruge, gde će se boriti za što bolji plasman.

- Jelena je potpisala ugovor, ali je iznenadila sve svoje bližnje, pošto ona nikada nije bila tip devojke koja voli javnost i pati da bude poznata - počinje izvor.

foto: Printscreen Instagram

- Ona je ekonomista, godinama je radila u ozbiljnoj firmi, ali je sada odlučila da napravi određene promene i da se otisne u avanturu zvanu Zadruga 3. Vrlo je pristojna, nije prosta i nije jedna od onih koje će pred kamerama raditi sve samo da bi opstale i ostale što duže. Ljudi imaju predrasude, kao i prema svakoj devojci koja sjajno izgleda, ali ona je mnogo više od još jedne lepe devojke u rijalitiju koja nema šta drugo da ponudi - dodaje izvor blizak Pešićevoj.

Bonus video

MARIJANA ZONJIĆ UPOZNALA DAVIDOVU BIVŠU U NOVOM SADU! Ime joj je Olja i dnevno mu je davala po HILJADARKU! Pale teške reči!

(Espreso.co.rs/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.