CEO SPLAV JE GLEDAO U NJIH: Luna i Marko PRED RASKIDOM?! Đoganijeva pravila scene u klubu, a sve zbog GLUPOSTI!
Marko Miljković i Luna Đogani, Foto: Printscreen

POSESIVNA

CEO SPLAV JE GLEDAO U NJIH: Luna i Marko PRED RASKIDOM?! Đoganijeva pravila scene u klubu, a sve zbog GLUPOSTI!

Luna nije želela ni da odglumi da je s njim sve u redu

Objavljeno:

Iako je Luna Đogani, svaki put kada bi se posvađala s dečkom Markom Miljkovićem u Zadruzi, ponavljala bi da jedva čeka da izađu, kako bi na miru i bez svađe uživali u ljubavi napolju, ne prestaje da se svađa sa partnerom ni van rijalitija.

Naime, iako su se tek pre nekoliko dana zvanično pomirili, oni su sinoć imali žestoku rasporavu na splavu, gde su izašli zajedno.

foto: Sonja Spasić

- Čim su stigli na splav, videlo se da je Luna nervozna i da se ne smeje. Oko separea koji je Marko rezervisao bilo je puno ljudi, mahom njegovi prijatelji, a ona je odmah sela i nije ustala cele večeri - ispričao je izvor koji se našao na licu mesta.

Kako je dodao, Luna nije želela ni da odglumi da je s njim sve u redu, već kao da je namerno želela da svi vide da je nesrećna.

foto: Printscreen

- Pokvarila je i Marku raspoloženje, pošto je on sve vreme morao da balansira između nje i njene namrgođene face s jedne srane i fanova koji su mu prilazili, ali i prijatelja koji su bili s njim u separeu, s druge strane. Luna je gledala ispod oka sve žene koje su bile u neposrednoj Markovoj blizini. Mimikom i gestikulacijom mu je stavljala do znanja da joj to smeta i da prestane to da radi, a onda je on seo pored nje i dugo su se prepirali - tvrdi izvor.

Sve se to prekinulo kada je Luna videla paparace, te je razvukla osmeh od uva do uva i trudila se da svi vide koliko je "srećna i zaljubljena".

Bonus video

PREKINULA PROGRAM UŽIVO I PRED NACIJOM GA IZBLAMIRALA: Dušica Jakovljević NEMILOSRDNA prema Davidu, oduzela mu reč, a onda mu JASNO rekla gde mu je mesto!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.