DAVID SE ODREKAO PORODICE, SVE ZA OCA JE BILA LAŽ: To što je uradio je RUŽNO i ODVRATNO!
David Dragojević, Ana Korać, Foto: Printscreen

REALNA

DAVID SE ODREKAO PORODICE, SVE ZA OCA JE BILA LAŽ: To što je uradio je RUŽNO i ODVRATNO!

Ana je pokušala da odgovori u Davidovu korist, ali je Dušica presekla

Objavljeno:

Sinoć su kod Dušice Jakovljević gostovale Ana Korać, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora. Ana Korać je opet bila pred izazovom jer je morala da brani njenu i Davidovu ljubav.

U emisiju se javio gledalac koji nije imao lepe reči za Davida.

foto: Printscreen Youtube

- Ana on je na tvoje oči ljubavisao sa Aleksandrom, odrekao se brata i majke, šta ti očekuješ od njega? Mislim da je on teški manipulator. Kada je bio sa Aleksandrom u rijalitiju, bio je fikus, a sad ulazi u svako izlaganje koje nisi završavala. Ti si za njega izmislila svet! Je l' ti uopšte nekad razmišljaš o tome - pitao je gledalac.

Ana je pokušala da odgovori u Davidovu korist, ali je Dušica presekla.

- Nikad on nije hteo da se odrekne majke ili brate. Ta poruka što je tata njegov preneo, to uopšte nije bilo tako. Ja se ne slažem sa Vašim mišljenjem - odgovorila je Ana, međutim, voditeljka Dušica ponovo je postavila pitanje zadrugarki.

foto: Printscreen

- Te stvari što je radio ranije, ja sam rekla da je to stvarno ružno. On je promenio sve te stvari, sa majkom ima odličan odnos. Promenio se na bolje, to što je radio je odvratno, on je svestan da je radio ružne stvari, prihvata krivicu - tvrdila je Koraćeva.

David je posle izvesnog vremena počeo i da dobacuje u toku emisije, jer nije mogao da obuzda svoj bes zbog pitanja gledalaca.

Bonus video

ESPRESO INTERVJU: Zorica Marković bez CENZURE

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.