VERILA SE, PA DOŽIVELA BRUTALNO NASILJE: Pretio joj UBISTVOM i SILOVANJEM! Pevačica izašla u JAVNOST sa kragnom!
Sanela Vujnović, Foto: Printscreen

DOBIO ZABRANU PRILASKA

VERILA SE, PA DOŽIVELA BRUTALNO NASILJE: Pretio joj UBISTVOM i SILOVANJEM! Pevačica izašla u JAVNOST sa kragnom!

Početkom ove godine usledio je još jedan incident koji je prijavila policiji

Objavljeno:

Sanela Vujnović, pevačica i nekadašnja farmerka, prijavila je policiji da ju je zlostavljao dečko, harmonikaš Miloš Stojković Stojke, koji je, kako stoji u zvaničnim dokumentima, dobio zabranu prilaska žrtvi.

Ovo je, inače, drugi put da mu je sud izrekao istu zabranu. Kako kaže, njihova veza traje dve godine, od kojih je godinu i po dana ona s vremena na vreme bila žrtva nasilja. Tek poslednja dva je prijavila policiji.

foto: Printscreen

Više od mesec dana kasnije, nju je u javnosti videla ekipa Paparaco lova sa kragnom oko vrata. Pošto je prošlo neko vreme, druge povrede nisu bile vidljive.

foto: Printscreen

- Prvo nasilje dogodilo se odmah nakon veridbe. Planirali smo da odemo kod mojih prijatelja na bazen. On mi se nije javljao, pa sam otišla sama i rekla da ga čekam tamo. Došao je oko 11 sati uveče i tada mi je opalio prvi šamar tako da mi se zatresla cela glava. Rekao mi je da sam ku*va što se kupam u kupaćem kostimu. Onda je počeo da me udara po glavi. Vukao me je za kosu ka kolima koja su bila parkirana u susednoj ulici. Onda me je na Pupinovom mostu naterao da u kupaćem izađem napolje. Udarao me je šakom, pesnicama i vređao... - pričala je ona jednom prilikom.

foto: Printscreen

Ovaj slučaj, kako se navodi, nije prijavila policiji.

- Ni ovaj ni mnoge druge. Taj dan mi je rekao da će me silovati, ubiti, zakopati, zaklati i da će pozvati moje roditelje, na šta sam ga ja molila da to ne uradi. Moji roditelji imaju samo mene i bila mi je strašna samo pomisao da ih neko pozove i kaže da me više nema. Onda je rekao da će se ubiti, molila sam ga da to ne uradi i ušla sam s njim u kuću.

foto: Printscreen

Ipak, početkom ove godine usledio je još jedan incident koji je prijavila policiji.

foto: Printscreen Instagram

- Bili smo na večeri sa prijateljima kada mi je stigla poruka od bivšeg dečka. Agonija je usledila kada smo seli u kola. Uz strašne uvrede počeo je da me udara po glavi, branila sam se do te mere da sam nogom polupala šoferšajbnu, pokušala sam čak i da iskočim iz auta u pokretu. Tada me je prebijenu doveo kod majke - ispričala je Sanela.

Bonus video

NISU SE VIDELE 12 DANA! Matora pobesnela pa stavila Koraćevu na stub srama: Ni Dunav je neće oprati ZBOG OVOGA!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.