DRAGANA MITAR STIGLA U CENTAR ZA SOCIJALNI RAD: Bori se za svoje DETE, pogledajte samo taj OČAJ na njenom licu
Dragana Mitar, Foto: Kurir

TUGA

DRAGANA MITAR STIGLA U CENTAR ZA SOCIJALNI RAD: Bori se za svoje DETE, pogledajte samo taj OČAJ na njenom licu

Zadrugarka Dragana Mitar došla je u centar za socijalni rad gde treba da se odredi način na koji će se vrišiti nadzor starateljstva nad detetom.

Objavljeno:

Dragana Mitar godinama je trpila fizičko i psihičko nasilje od svoga muža Siniše Dragutinovića, a posle užasnih pretnji smrću odlučila je da sve prijavi policiji.

Siniša je dobio zabranu prilaska stanu gde Dragana živi sa sinim 48 sati, a ako to prekrši ide odmah u zatvor.

"Maltretiranje je počelo još mnogo ranije. Malo nakon mog porođaja 2015. godine me je šutnuo u stomak i tada sam tražila pomoć, ali sam se povukla u strahu da ne ostanem sa detetom na ulici. On mene vređa i maltretira pred detetom! Ja to više ne mogu da trpim. Svakakve stvari su mi padale na pamet da uradim sa sobom zbog tog monstruma, čak i da se ubijem, ali to je neodgovorno prema detetu. Dete je najvažnije", ispričala je Dragana.

foto: Kurir

"Trpela sam i izbacivanje iz stana i bacanje stvari. Poslednji put kada sam ga prijavila bila je situacija takva da sam se za život uplašila. Lupao mi je na vrata od kupatila, hteo da ih razvali i udario farmerkama jer je mislio da od toga ne ostaju modrice. O uvredama kao što su: "prostitutko", "kurvo", "ološu", "marš napolje iz stana", "umrećeš gladna bez mene" ne želim ni da govorim. Za sve ću da dostavim dokaze, samo se nadam da će moje dete iz ovoga izaći bez trauma, to mi je najbitnije. Poslednji put mi je pretio da će me baciti sa šestog sprata zajedno sa jednim drugom koji zna za probleme sa Sinišom", završava u suzama Dragana.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.