UDAJE SE ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Svi detalji prosidbe: Sandra se prvo SMEJALA KAO LUDA, a onda REKLA DA
Aleksandra Subotić, Foto: pRINTSCREEN

VESELJE

UDAJE SE ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Svi detalji prosidbe: Sandra se prvo SMEJALA KAO LUDA, a onda REKLA DA

Praviće i decu..

Objavljeno:

Aleksandra Subotić odlučila je da se samo posle četiri meseca veze uda za 20 godina starijeg muškarca izvesnog Pecu iz Novog Sada. Starleta je definitivno zaboravila Davida Dragojevića koji ju je u rijalitiju ZADRUGA 2 prevario sa Anom Korać. Ona ne krije da se zaljubila do ušiju u biznismena, koji se razveo zbog nje i sada oboje planiraju potomstvo.

- Peca je odlepio za Aleksandrom rekao je da hoće da je ženi bez obzira na to što su u vezi samo četiri meseca od kojih je ona tri provela u rijalitiju. On što pre želi i decu jer je ipak u zrelim godinama. Toliko mu je ušla pod kožu da ne želi da gubi vreme, pa hoće da joj što pre stavi prsten na ruku i da ona i njena ćerka Magdalena počnu da žive kod njega na salašu u okolini Novog Sada. Njih dve su mu unele novu energiju u život - kaže izvor blizak Aleksandrinom dečku.

foto: Instagram

- Dodaje da je Peca sve predočio Aleksandri i da ona nije imala ništa protiv. Ona je u prvi mah prasnula u smeh jer je mislila da se njen dečko šali, pošto su počeli da se zabavljaju malo pre njenog povratka u ZADRUGU. Ali ubrzo je shvatila da su njegove namere ozbiljne. Pošto je i ona zagrejana za njega, jer joj Peca uliva poverenje i sigurnost, rekla mu je da i ona isto želi - kaže izvor.

Posle turbulentne veze i raskida veridbe sa Dragojevićem, Aleks je pronašla mirnu luku.

- Naravno da želim da se udam i da Magdalena dobije brata ili sestru, ali zaista ne znam kada će se to dogoditi. Peca i ja trenutno uživamo u ljubavi, on ima sve što David nikada nije imao. Za početak, nije žigolo. Peca je strpljiv, povučen i uvek tu za mene. Ne voli da se eksponira, zato ne poziramo zajedno za medije. Stabilan je, ozbiljan, pravi dzentlmen, za razliku od Davida koji ne može da mu prismrdi. Srećna sam što se sve izdečavalo tako brzo jer sam pored Peca shvatila šta je prava ljubav - kaže Aleksandra Subotić.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.