ALEKSANDRIN NOVI DEČKO LUD OD LJUBOMORE: Pravi joj pakao od ŽIVOTA, a ona samo ĆUTI
Aleksandra Subotić, Foto: Sonja Spasić

LUDILO

ALEKSANDRIN NOVI DEČKO LUD OD LJUBOMORE: Pravi joj pakao od ŽIVOTA, a ona samo ĆUTI

Haos na pomolu!

Objavljeno:

Aleksandra Subotić je iz "Zadruge 2" izašla kao trećeplasirana i bez verenika sa kojim je ušla u Zadrugu. Podsećamo da je njen verenik David Dragojević u toku njenog odsustva iz rijalitija zbog diskvalifikacije započeo vezu sa Anom Korać i ta veza još uvek traje.

Aleksandra je u toku perioda kada nije bila u rijalitiju, upoznala čoveka koga je po povratku u Zadrugu zvala svojom simpatijom. On ju je sačekao po izlasku i nastavili su svoju vezu, a to možemo videti i na njenom Instagram nalogu, gde je ona objavila fotografije najpre sa njegovog ranča, a potom i sa letovanja u Crnoj Gori. Njegovu sliku nije objavila, zbog toga što on navodno ne želi da se eksponira. Jedino što smo od njega videli je ruka položena na njenu butinu, a komentari na ovo nisu bili ni malo pozitivni.

foto: Printscreen Instagram

Ipak, Aleks ne gubi vreme u ovoj vezi, a ni njen izabranik. Kao što smo i ranije preneli vest Informera, Aleks se udaje za svog novog dečka, a njihov odnos je čak stigao u fazu gde on utiče na brojne aspekte njenog života.

Tako je nas iznenadila Aleksandrina izjava da je Peca, kako se zove njen novi dečko, ljubomoran i da joj brani da nosi provokativne kupaće.

On ide toliko daleko da joj brani da nosi i kratke suknje jer ne želi da je drugi muškarci gledaju.

foto: Facebook

- Peca je ljubomoran, pa Aleksandri često govori kako sme da se ponaša i šta treba da obuče. On joj je rekao da može da pobaca sve kupaće koji su joj se uvukli u zadnjicu jer je to neprimereno. Beli kupaći koji je nosila u Zadruzi on želi da spali, jer smatra da je neprimereno da ga nosi dok su zajedno - kaže izvor za Informer.

- Doslovce joj je rekao da će joj on kupiti novu garderobu i jednodelne kupaće kostime. Aleksandra je to prihvatila - kaže izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.