GASTOZ IZBAČEN IZ STANA, MORA HITNO DA SE ISELI: U problem ga UVALILA jedna zadrugarka jer mu je OVO RADILA U GAJBI
Nenad Marinković Gastoz ni kriv ni dužan, Foto: Prinscreen

Zbog nje završio na ulici

GASTOZ IZBAČEN IZ STANA, MORA HITNO DA SE ISELI: U problem ga UVALILA jedna zadrugarka jer mu je OVO RADILA U GAJBI

Stanari se žalili Marinkovićevim gazdama, nisu mogli oka da sklope cele noći

Objavljeno: 18:44h

Nenad Marinković Gastoz morao je da se iseli iz stana i to u najkraćem mogućem roku zbog buke koju je pevačica Nadežda Biljić napravila svađajući se sa dečkom.

Sve se to desilo jer su se stanari žalili na buku i da nisu mogli oka da sklope cele noći. Nadežda je pozvala Gastoza i dogovorili su se da se te večeri vide i da se ispričaju uz neko piće. Pevačica je kod Nenada došla s tadašnjim dečkom, a veče je počelo sasvim normalno, kao i svako drugo, uz poneku rakiju i normalnu priču o nastupima.

foto: Printscreen

Sedeli smo tako i kako je vreme odmicalo smanjivala se i količina rakije u flaši i tako smo počeli da se sve više šalimo. Između Nadežde i njenog dečka delovalo je da je sve u redu do jednog trenutka kada je ona počela toliko da viče i histeriše da su i nas zabolele uši, pa smo ih zamolili da budu tiši. Oni su u prvi mah poslušali, ali to je trajalo nekoliko minuta i naša agonija se nastavila", tvrdi za Republiku izvor koji je bio te večeri s njima i dodaje:

Nakon tolike dreke nismo znali šta da radimo, a bilo je neko pozno doba, oko tri sata posle ponoći. Tada nisu više ni čuli naše molbe i mi smo ih nekako nagovorili, kad već mora tako, da odu u toalet. Mislili smo da, kad su u toaletu, to se neće toliko čuti. Ali smo napravili tada veliku glupost jer su ušli u WC, zaključali se i vikali sve vreme. Bili smo bespomoćni jer nismo mogli da razvaljujemo vrata u to doba. Morali smo da sačekamo da se ta svađa okonča.

foto: Printscreen

Međutim, kako navodi isti sagovornik, svađa je završena u šest sati ujutru, kada su i izašli iz toaleta, a već oko 12 sati Gastozu je zazvonio telefon i gazde u čijem je stanu živeo rekle su mu da spakuje stvari i iseli se iz stana, što je Nenad i učinio.

Luna ljuta na Gastoza zbog Kije

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani ljuta je na bivšeg Nenada Marinkovića Gastoza, što je i on sam potvrdio.

Čestitao sam joj pobedu, poslao sam poruku putem Instagrama i poželeo joj sve najbolje u daljem radu i planovima. Luna je zaslužila tu pobedu i baš mi je drago zbog toga jer smo svedoci toga šta je sve preživela. Odgovorila mi je, ali vrlo kratko i zvanično, bio sam u čudu. Ali posle sam saznao da je ljuta na mene jer sam se jednom prilikom slikao sa Kijom Kockar", zaključio je Gastoz za Republiku.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.