NI 100 ANABELA I 100 GAGIJA NE MOGU DA IH RAZDVOJE: Gagi NIKAD BRUTALNIJI prema bivšoj ženi! Ništa od POMIRENJA!
Gagi Đogani, Foto: Damir Dervišagić

NIKAD ISKRENIJI

NI 100 ANABELA I 100 GAGIJA NE MOGU DA IH RAZDVOJE: Gagi NIKAD BRUTALNIJI prema bivšoj ženi! Ništa od POMIRENJA!

Otkako mu je ćerka priznala da i dalje gaji osećanja prema Marku, najvažnije mu je da Luna bude srećna i zbog toga je podržava pomiri sa njim

Objavljeno:

Otkako su Luna Đogani i Marko Miljković napustili Zadrugu, spekulisalo se da li će bivši ljubavnici dati još jednu šansu svojoj vezi i to su uradili u emisiji uživo pred celom Srbijom.

A u kakvim su zapravo odnosima Luna i Marko otkrio je Gagi Đogani, koji nije propustio ni da ispriča zbog čega još nije zakopao ratne sekire sa Anabelom.

foto: Printscreen

Kako kaže, otkako mu je ćerka priznala da i dalje gaji osećanja prema Marku, najvažnije mu je da Luna bude srećna i zbog toga je podržava pomiri sa njim.

- Otkako je Luna izašla iz Zadruge najvažnije mi je da bude dobro i da je srećna. Zašto se ne bi pomirila sa Markom i ko više ima prava da joj se u to meša? Podržavao sam njihovu ljubav od prvog dana i uvek ću podržati da moje dete bude sa čovekom koga voli, a tokom razgovora s njom shvatio sam koliko voli Marka i koliko on voli nju. Zašto se onda ne bi pomirili? Da neće Marko možda da joj naudi ili njemu, ne razumem? Zašto onda ne bi dali drugu šansu svojoj ljubavi? - priča Gagi i objašnjava da čak ni Anabela neće moći da razdvoji Lunu od Marka.

foto: Sonja Spasić

- Ne Anabela, nego 100 Anabela i 100 Gagija neće uspeti da ih razdvoji ukoliko se radi o pravoj ljubavi i postoji iskrena emocija, a mislim da postoji, bog ne može da ih razdvoji. Deca ne smeju da ispaštaju zbog svojih roditelja. Ni Anabela ni ja nemamo pravo da joj se mešamo u život i odluke. Mi smo sami birali s kim ćemo biti, zašto ona ne bi mogla - priča Gagi i dodaje da bi bilo sebično da oduzimaju ljubav onih koji se vole.

- Svi se kao borimo za ono što je najbolje za Lunu, a zaboravljamo da je ona ta koja mora da se bori i koja ima pravo na život i ljubav - kaže Đogani.

- Njihovo je kako će da funkcionišu, ali najvažnije mi je da Marko poštuje moje dete i da ne pređe granicu i na bilo koji način je povredi. Ipak, imaju pravo i da se svađaju, da se ne slažu i prepiru. U to ne želim da se mešam. Te stvari postoje u svim vezama i neka se je*u lažovčine koje kažu da ne postoje sukobi - poručuje denser i otkriva da je i dalje u jako lošem odnosu sa bivšom ženom Anabelom.

foto: Damir Dervišagić

- Teško da ćemo Anabela i ja izgladiti odnose u skorije vreme. Neke stvari su jednostavno previše i zasad je bolje da bude ovako - priznaje Gagi, koji ističe da je Luna, na sreću, nasledila njegovu dobrotu.

- Luna je od rođenja tatino dete. Povukla je toliko toga na mene, a pogotovo dobrotu. Na oca ima čistu i iskrenu dušu. Na mene je skromna, nesvesna koliko je prelepa i popularna. Kao i mene, i nju prati srećna zvezda i uvek sam joj govorio da je moja ljubav i da je prati ista zvezda kao i mene. I ja sam u njenim godinama kupio stan i preko noći napravio haos na muzičkoj sceni. Bio sam omiljen tinejdžerima devedesetih, što se i njoj desilo. Ona je moja kopija, moj ponos i daću sve od sebe da je učinim srećnom i da se izborim za njenu slobodu - zaključio je Gagi.

Bonus video

PAROVI Prvi susret Enise i Vuje

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.