LJUBA PANTOVIĆ POSLE DAVIDA PREŠLA NA NJEGOVU MAJKU: Ona je bolesna žena, IMA DIJAGNOZU! Zapravo ima više DIJAGNOZA
Ljuba Pantović, Foto: Instagram

Ne bira reči!

LJUBA PANTOVIĆ POSLE DAVIDA PREŠLA NA NJEGOVU MAJKU: Ona je bolesna žena, IMA DIJAGNOZU! Zapravo ima više DIJAGNOZA

Fitnes instruktorka Ljuba Pantović, otkako je izašla iz "Zadruge" ne prestaje da komentariše bivše takmičare i odnos bivšeg verenika njene ćerke, Davida Dragojevića sa starletom Anom Korać.

Objavljeno:

Ona je sada prokomentarisala i Davidovu majku, Biljanu Dragojević i uputila joj poruku:

- Mi smo 7 i po meseci, koliko sam ja bila tamo, mogli jasno da vidimo ko tu laže. Sve što sam rekla i naterala njega da prizna, jednostavno je dokazano samim Aleksandrinim ulaskom. Nijednu jedinu laž nisam rekla za njega - rekla je Ljuba, misleći na Davida.

foto: Printscreen, Sonja Spasić

Kako je već poznato, nakon što je Ljubina ćerka, Aleksandra Subotić, izbačena iz Bele kuće zbog nedoličnog ponašanja, Davidova majka, Biljana Dragojević pružila joj je veliku podršku. Međutim, nešto kasnije, Biljana je preokrenula priču, i stala na stranu Koraćeve. Po tom pitanju, Ljuba je imala žestok komentar.

foto: Milen Vesović

- Znaš šta je moglo da se desi, ova žena je stvarno bolesna, hitno joj je potrebno lečenje i lekar. Nju je rijaliti proždrao. Od kad su se upoznali Aleksandra i David, ona napolju vodi neki svoj rijaliti. Ono, tipa kada vidiš da žena ispod slike ima 700 komentara, i da ona na svih 700 odgovori, tebi je jasno da je bolesnik u pitanju. Ja sam šerovala dosta puta šta je ona radila, jer kolike god idiote da sam sretala u životu, ona je pobedila. Meni nije jasno od koje bolesti boluje, mogu par dijagnoza da nabrojim, za to sam stručna da postavim, ali ne mogu sve, jer ona je multi bolesnik. Kod nje se desilo to da ona vaga gde je veća medijska pažnja. Kad je Aleksandra izbačena napolje, medijska pažnja je bila na njoj, pre toga se ružno ponašala, ali je bila medijski bum i onda je kao ona to podržavala, kao ispala je fina. Samim tim je ona izbila u prvi plan, ona kao čuva dete, ide protiv svog deteta da bi čuvala svoje dete. Ja sve te igrice znam, ali ja te igre ne igram. Ja sam bila osuđena od celog naroda, ali ja sam znala šta radim. Biljana je vagala, i kad je videla da Ana i David izbijaju kao negativci, onda se priklonila njima - tvrdi Pantovićeva.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.