IVAN MARINKOVIĆ JE NAJVEĆA ŽRTVA RIJALITIJA SVIH VREMENA: Tukli ga svakodnevno, a pobednik ga je krvnički pretukao!
Ivan Marinković, Foto: Printscreen

PAROVI

IVAN MARINKOVIĆ JE NAJVEĆA ŽRTVA RIJALITIJA SVIH VREMENA: Tukli ga svakodnevno, a pobednik ga je krvnički pretukao!

Sedma sezona "Parova" je završena, a ono što je obeležilo poslednjih skoro 11 meseci uglavnom je nasilje, ponajviše nad Ivanom Marinkovićem.

Objavljeno:

Bivši muž Goce Tržan često je dobijao batine od svoje devojke Jelene Ilić, ali najgore je prošao kada ga je dohvatio Mladen Vuletić, zbog čega je završio u bolnici. Jelena je zamerala Ivanu što mnogo pije, a njihovi sukobi često su prelazili u tuče.

"Da li misliš da ću da te trpim takvog? Ako planiraš da se tako ponašaš kad izađemo odavde, možeš slobodno da se oprostiš od mene!" rekla mu je ona jednom prilikom i krenula da ga bije i grebe po licu, zbog čega je čak i krvario.

foto: Printscreen

Nekoliko puta ga je Ilićeva i šamarala, a Marinković joj je ponekad vraćao istom merom, a ponekad je trpeo.

Najbrutalnije batine Ivan je dobio od Mladena, koji mu je tokom jedne svađe prišao s leđa, povukao ga za vrat i počeo krvnički da ga bije i šutira. Većina ukućana solidarisala se tada s Vuletićem i krenula u šutku na Marinkovića, koji je nakon toga sav iscepan završio u bolnici. Mladen je nakon toga diskvalifikovan iz "Parova", ali ubrzo se vratio, pa je njegov cimer bio manji od makovog zrna.

foto: Printscreen

Ivan je u ovoj sezoni dobio batine i od bivšeg učesnika Benjamina Spahovića, ali i Nikole Jovanovića Conje, koji važi za najmirnijeg i najpozitivnijeg učesnika rijalitija, kao i od Aleksandre Marjanović, Jovane Novakov Šmizle. Iako su Ivana neki optuživali da previše provocira, činjenica je da je u ovoj sezoni trpeo batine, pa mnogi misle da je zato trebalo da pobedi.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.