PRVO GA IZVREĐALA, PA GA POZVALA U PROVOD: Pitali smo Maju Marinković ZAŠTO je pozvala Marka Miljkovića u izlazak!
Maja Marinković, Marko Miljković, Foto: Sonja Spasić, Printscreen Youtube

OGLASILA SE

PRVO GA IZVREĐALA, PA GA POZVALA U PROVOD: Pitali smo Maju Marinković ZAŠTO je pozvala Marka Miljkovića u izlazak!

Tokom gostovanja u emisiji Amidži šou, Marko i Maja su ušli u konflikt tokom reklama, nakon čega je ona njega navodno pozvala da zajedno idu u provod

Objavljeno:

Maja Marinković je petoplasirana zadrugarka ove sezone, a s obzirom na to da je u rijaliti ušla kao anonimna devojka, bila je veliko iznenađenje za mnoge.

Njeno učešće u Zadruzi između ostalog je obeležila i kratka romansa s Markom Miljkovićem, s kojim se žustro svađala nakon prekida iste.

foto: Printscreen Youtube

Tokom gostovanja u emisiji Amidži šou, Marko i Maja su ušli u konflikt tokom reklama, nakon čega je ona njega navodno pozvala da zajedno idu u provod.

Mi smo pozvali Maju kako bi nam objasnila detalje sukoba:

foto: Printscreen Youtube

- Izbila je baš žustra svađa između nas dvoje. Pušten je klip onoga što smo pričali u Zadruzi kako bismo dovršili započete svađe u Zadruzi. Ja sam naravno potvrdila da je on meni gledao u grudi. Stojim iza svih svojih reči koje sam izgovorila. On je verovatno skočio zato što mu sad ide u prilog da se Luna ne oseća loše zbog toga. Međutim, to je nešto što je prošlo. Verovatno hoće da ispadne dobar bivši dečko koji hoće da se pomiri s njom zbog medijske pažnje. Počeo je opet nisko da udara svojim lažima o meni i ja sam mu, naravno, uzvratila činjenicama, tako da mi uopšte nije žao zbog svih reči koje sam mu izgovorila i smatram da je to zaslužio, jer svi vrlo dobro kakve je reči izgovarao svim ženama u kući, čime je dokazao da je ženomrzac - počela je Maja svoje izlaganje za portal Espreso, pa nastavila:

foto: Printscreen Youtube

- U pauzi dok su trajale reklame, rekao mi je "Ne znam zašto opet počinješ sa peckanjem". Pokušavao je da spusti loptu i da izgladi situaciju. Ja sam mu rekla "Sad peglaš odnos, a malopre si išao baš nisko". Ja sam samo potvrdila ono što sam već rekla i iza svega toga stojim jer je to istina, a on može slobodno da nastavi da laže. Narod vrlo dobro zna ko je on.

A na pitanje zašto ga je posle žustre svađe pozvala u provod, Maja uz osmeh kaže:

- E, to je bila šala. Ja sam rekla Aleksandri da idemo posle emisije na Fristajler, a on je rekao "Jao, ne, idem i ja". Ja sam počela da se smejem i rekla sam Aleksandri: "Zamisli da idemo kod Marka". To je bila šala, naravno, taman posla. Ja sam tamo otišla kod svojih prijatelja i drago mi je što on nije bio tu da ne bude baš kao slučajnost što smo bili na istom splavu - zaključila je Marinkovićeva.

Bonus video

ESPRESO TVITER: Lepi Mića

(Espreso.co.rs/ Lidija Stoisavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.