VODITELJKE PAROVA IMAJU DEBLJI DOSIJE NEGO CV: Od šverca kokaina, brutalnih batina! Ove ŽENE SU OPASNE PO OKOLINU
Voditeljke Parova ili kriminalci?, Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić

PAROVI

VODITELJKE PAROVA IMAJU DEBLJI DOSIJE NEGO CV: Od šverca kokaina, brutalnih batina! Ove ŽENE SU OPASNE PO OKOLINU

Voditeljke "Parova", pored toga što su sve bile učesnice tog rijalitija, imaju i još nešto zajedničko - krivične dosijee i boravak iza rešetaka.

Objavljeno:

Slađana Petrušić je pre dva dana osuđena na šest meseci zatvora u Trećem osnovnom sudu u Beogradu, jer je u oktobru 2015. prebila Jelenu Golubović u rijalitiju. Time se pridružila svojim koleginicama Avi Karabatić i Nini Prlji, koje već imaju iskustva s robijom, pa će iz prve ruke moći od njih dve da čuje šta je tamo čeka.

Starleta iz Hrvatske, koja odnedavno vodi "Upoznajte parove", postala je poznata 2009, kada su ona, njena majka Sanja Karabatić i tadašnji dečko Špiro Miličić uhapšeni zbog ucenjivanja profesora italijanskog jezika Živka Nižića iz Zadra. Utvrđeno je da je Špiro u dogovoru sa Avom i Sanjom telefonom zvao žrtvu i pretio joj da će objaviti njegove SMS poruke erotskog sadržaja koje je razmenjivao sa starletom.

foto: Damir Dervišagić

Profesor je bio prinuđen da plati Miličiću dve hiljade evra, a kasnije je dobio novi ucenjivački zahtev od 7.000. On je ceo slučaj prijavio policiji, tako da je prilikom druge primopredaje novca postavljena zamka za Avu, Sanju i Špira. Uhapšeni su na autobuskoj stanici u Zadru, a Živko Nižić je u policiji priznao da mu je Karabatićeva prva poslala poruku "sviđaš mi se" i da su se kasnije dopisivali nekoliko meseci.

foto: Damir Dervišagić

Slučaj Nine Prlje je dosta ozbiljniji. Ona je uhapšena u jednom stanu u Beogradu zbog sumnje da je sa tadašnjim dečkom Ivanom Radovićem švercovala kokain iz Dubaija, i to u vagini. Zbog toga je prozvana "beogradska mula". Provela je nekoliko meseci u pritvoru, gde je priznala krivicu, a kaznu je odležala u kućnim uslovima uz nošenje nanogice. Ona je nedavno objavila knjigu u kojoj opisuje kroz šta je sve prošla tokom boravka u pritvoru.

Jedine voditeljke "Parova" koje se ne mogu "pohvaliti" boravkom na robiji su Vesna Vukelić Vendi i Anđela Lakićević.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.