O NJOJ PRIČA CELA SRBIJA! Peva Luni prateće vokale, a evo i šta kaže: Volim Kiju, ali ja sam PROFESIONALAC
Luna Đogani sa Antoniom, Foto: Printscreen

ISKRENA DO SRŽI

O NJOJ PRIČA CELA SRBIJA! Peva Luni prateće vokale, a evo i šta kaže: Volim Kiju, ali ja sam PROFESIONALAC

"Ne razumem tu famu..."

Objavljeno:

Antonia Gigovska je pevala prateće vokale na prvoj pesmi Lune Đogani, pobednice druge sezone rijalitija "Zadruga". Ona je sada ispričala prve utiske o Đoganijevoj i o njihovoj saradnji.

– Super je! Upoznala smo se. Sedele smo i pričale. Ona je ekstra. Biće lepa pesma. Mogu da kažem da će da bude hit jer jako dobro zvuči. Darko Dimitrov je dobro odradio sve. Napravio joj je dobru pesmu – rekla je Antonia za nemazabranjenih.rs.

?

A post shared by Antonia Gigovska (@antoniagigovskaa) on

Antonia je pevala prateće vokale i Tamari Todevskoj, koja je ove godine predstavljala Severnu Makedoniju na "Evroviziji", te je prokomentarisala razliku kada peva Tamari, koja je afirmisana pop pevačica, i kada peva Luni, koja je stekla popularnost kao rijaliti zvezda.

– Naravno da postoji razlike između Lune i Tamare. Tamara je već igrađeni pevač, a Luna nije pevačica, ona je pre svega rijaliti zvezda. Ona je pobednica "Zadruge". Ja nisam ni gledala to. Postoje ljudi koji je podržavaju i ja nemam problem sa tim. Ima razlike u pevačkim sposobnostima između Tamare i Lune, ali svako može da radi u studiju, ako zna barem malo da peva. Luna je super devojka. Mi smo sarađivali lepo. Ja sam joj otpevala prateće i ne razumem tu famu zbog toga što joj ja pevam prateće vokale. Ja sam pre svega profesionalac i to je moj rad. A ja Luni želim svetsku karijeru i želim joj puno uspeha – rekla je Antonia.

Neki je osuđuju što je pevala Luni prateće vokale, a drugi je podržavaju. Pre svega vođeni sukobom između Lune i Kristine Kije Kockar.

- Što se tiče Kije Kockar, ona mi je draga i nema razloga da komentarišu loše Kiju. To je moj radi i ja bih rado pevala prateće vokale i Kiji. Nemam ništa ni protiv Kije, ni protiv Lune. Ja to ne gledam tako. To je moj posao i ja sam profesionalno obavila svoj posao. I naravno da Kiju volim mnogo i mene ono što se dešavalo između njih dve u „Zadruzi“ ne zanima niti sam to gledala.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.